luksaj Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 (edited) Koledzy jestem na etapie poszukiwań odzieży jak w temacie na wiosnę /jesień i byłbym bardzo wdzięczny za wasze rady . Dokładniej chodzi mi o spodnie i kurtkę lub kombinezon 2 częściowy choć nie ukrywam nie bardzo jestem za kombinezonem , sami dobrze wiecie jak to bywa w tych porach roku z rana jest zimno i nie raz mokro ale zdarzają się tez takie dni że się wypogadza w ciągu dnia i jest nam za ciepło .Dlatego szukam coś najbardziej uniwersalnego , 2 części żeby można było zdjąć górę w razie potrzeby . Co używacie wy i co się najlepiej sprawdza nad wodą . Edited February 24, 2013 by luksaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ja używam tego Kombinezony - - Prologic i nie narzekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksaj Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Nie widziałem opisu czy jest oddychający czy nie jak to wygląda w czasie długich spacerów w zdłuż brzegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Wydaje mi się, że przeznaczeniem tego modelu są zasiadki a nie piesze wędrówki po brzegu. Jedną z zalet jest to, że możesz sobie ściągnąć kurtkę jak się zrobi ciepło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts