Gabriel Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Wie ktoś co to za podbierak? I gdzie taki można kupic? Szukalem troche w google i bez efektu. Zdjęcie poniżej to plecy uczestnika wiosennego zlotu w Żarnowej -niestety nieznanego mi. A szukam dokładnie takiego podbieraka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurak Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) ProGuide Landing Nets > Rapala > Podbieraki, chwytaki i osęki > Sklep wędkarski FISHING-MART coś podobnego masz tutaj e: podobnych jest trochę na allegro ale tego konkretnego nigdzie nie widać Edited March 8, 2013 by kurak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Chodzi Ci o to żeby był identyczny czy z dopalaczem dającym możliwość szybkiego wydłużenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Szukam takiego z rączką przesuwana w kierunku kosza. Takie wsuwany:) Chwytam za rączkę, jeden ruch i podbierak an w miarę długiej rączce gotowy do użycia. A Rapale dyskwalifikuje siatka -twarda i z węzłami. Oglądałem na żywo i to nie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 U Kosiorowskiego kupiłem ale inny - po przekręceniu rączka się wysuwa. Zobacz może ma - może spasuje. Dla mnie ok - używam do spina i przepływanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 To chyba Jaxon już nie ściągany z China miałem taki ale mi się nie sprawdził. Kiedyś Germina robiła takie sprężynowe naciskało się guziczek i wyskakiwała długa rączka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts