stiff43 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Witam,mam pytanie czy ktoś z szanownych kolegów jeżdzi po Europie z nawigacją?Jeżeli tak to jakiej mapy używa i co o niej sądzi bo potrzebuje kupić,pożyczyć,zamienić jakąś dobrą mape do nawigacji(mam odblokowaną). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iksmen Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Jak jeżdżę po kraju to Automapa, za granicę tylko Tom-Tom. Nigdy się nie zgubiłem i prowadził wyśmienicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUNEK Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Posiadam troszkę lepszego Mercedesa i ma on orginalnego wbudowanego GPS.Jeżdże bardzo dużo po europie i orginał z Mercedesa często szwankuje ale posiadam również GPS TOM TOM GO 910 jest on po prostu niezastąpiony.Dla mnie osobiście urządzenie TOM TOM jest najlepsze.Wszystkie mapy znajdziesz w internecie.Ja właśnie w piątek aktualizowałem swojego pierwszy raz po 4-ech latach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Potwierdzam, że Tom Tom jest niezawodny, bez zbędnych bajerów, nie zawiesza się. Jedyna jego wada, to cena map, a wgranie innego oprogramowania jest niemożliwe. Z Tom Tomem nie pokombinujesz tak jak z innymi urządzeniami;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 W takim razie poszukam map TT.Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts