Gabriel Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Panowie, na swoim koncie mam dziwny problem. Zniknęły mi wszystkie subskrypcje z wyszukiwanymi przedmiotami, subskrypcja jest zawieszona i nie da się jej odwiesić. W ulubionych sprzedawcach i sklepach są dziwne konta których nigdy tam nie dodawałem. Po przelogowaniu do serwisu – mam nowe wyszukiwane przedmioty, sprzedawców i sklepy których nie dodawałem. I tak co logowanie –za każdym razem nowe dane w zakładce „Ulubione’ Jak by część mojego konta logowała się się na czyjeś dane. To tylko moja przypadłość czy więcej osób tak ma? Radze to sprawdzić - bo mozna zaliczyć nie miłą wtope. I trzeba codziennie przelecieć allegro i sprawdzać czy moje poszukiwane 4 nowe przedmioty sie nie pojawiły przypadkiem. Już wczoraj wtopiłem jedną fają okazje i mocno mnie to wqrwi..ło. Poszła na "kup teraz" za 70% standardowej ceny. A serwis ma to w dupie ;/ Błąd techniczny i nie mogą mi pomóc -kto pierwszy ten lepszy. Poza tym te ich zmiany mnie denerwują. Nie można już sortować aukcji po największej ilości ofert i jeszcze kilak denerwujących rzeczy. O wieszaniu sie strony, problemami z logowaniem, z wejsciem na stronę wogóle, i nie dajacym sie w żaden sposób usunąc pasku z informacja o cookie's nie wspomne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holbi Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Allegro modyfikuje swoją witryne od jakiegoś czasu i troche im to nie wychodzi. Myślę że jakiś czas jeszcze będą z allegro problemy zanim wszystko "dotrą" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Tylko czemu 'docierają' sie moim kosztem ...? (!) ? Niech biorą przykład z PSW - najpier testy pózniej wersja produkcyjna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Niech biorą przykład z PSW - najpier testy pózniej wersja produkcyjna! U nas wersja produkcyjna wisiała około 3ech lat zanim wprowadziłem ostateczną wersję produkcyjną Jeżeli chodzi o samo allegro to osobiście nie mam z tym serwisem problemów, może dlatego że nie korzystam zbytnio z opcji o których piszesz, w każdym razie na moim koncie jest wszytko w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Problemów z Allegro są setki, szczególnie w ostatnim czasie przy zmianie szaty graficznej. Cos chłopaki nie dopracowali szczegółow. Zgłoszenia błędów technicznych - cafe.allegro.pl ps. A ja teraz w ulubionych sprzedawcach mam 3 Ukraińców, 2 Czechów i Białorusina. Sądząc po narodowosciach - chyba czas zaprzestać na tym serwisie szukać częśc do sprzetu do robienia wina i ksiezycówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Ja osobiście też nie mam jakiś większych problemów, co prawda fakt, że nie korzystam z tych opcji, które wymieniłeś, ale poza tym, wszystko mam ok. Problemy z Allegro spowodowane były na pewno częściowo falą ataków hackerskich ddos (generujących ruch sieciowy), przez które strona się wyłączała i była niedostępna. Jeżeli ktoś licytował przedmioty na początku kwietnia, to mógł zauważyć przedłużane aukcje itp. Ja np kupowałem 2 płyty - dopiero po 3 wygranej(aukcje przedłużane o 24h przez kilka dni) udało mi się rzeczywiście wygrać przedmioty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts