epo Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Witam poszukuję miejscówki na długi weekend może być prywatna z domkiem no i z godnym łowiskiem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian81 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Witam,a na jakie wedkowanie sie nastawiasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 (edited) Grunt ale bez przesadnego nęcenia czyli kukurdza robactwo może pelet, spławik, spinning .... chodzi mi głównie żeby pojechać i odpocząć a przy okazji połowić więc domek przy jakimś komercyjnym łowisku byłby najlepszym rozwiązaniem.... Edited April 21, 2013 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian81 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 (edited) Polecil bym ci zbornik nielisz kolo zamoscia ja tam jezdze bardzo fajna woda i kazda ryba jest,ja w tym roku na karpia sie ustawiam Edited April 21, 2013 by sebastian81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz 17 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 W powiecie krośnieńskim w miejscowości Wojkówka są prywatne 2 stawy i domki do wynajęcia domki 25zł za noc nie ma limitu osób stawy są dobrze zarybione i można łowić na dowolną metodę.Jeśli byłbyś zainteresowany napisz mi na priv to wytłumaczę Ci jak tam dojechać Link to comment Share on other sites More sharing options...
pibcyk Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Haha to żeś w porę napisał; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manek_rz Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Siema. Możesz dać namiary na te stawy? Jakaś charakterystyka? Rozmiary? Gatunki ryb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matwiel Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Witam, Proszę o polecenie miłego, ładnego, spokojnego miejsca nad wodą, gdzie można powędkować w towarzystwie uroczej przyjaciółki:D, miejsca na tzw. randkę przy wędkach;). Najlepiej jakiś staw nie oblegany w weekend przez wędkarzy i plażowiczów w promieniu do 50km od Dębicy, może być komercja. Ewentualnie ładny odcinek rzeki z dobrym dojazdem. Ryby nie mają oczywiście większego znaczenia, ale dobrze by było złowić jakąś drodnicę na spławik lub lekki feeder. Pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts