Gajowy Marucha Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Jak w temacie. Ewentualnie z felgami do Audi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Zaglądnij na forum Audi. Tam prędzej coś znajdziesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 To ma być do twojej B4? Alu czy stal ? Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Zaglądnij na forum Audi. Tam prędzej coś znajdziesz... Dzięki, zaglądałem. Czasem któryś z kolegów ma akurat na zbyciu, więc wolałbym zasilić jego wędkarski budżet @jon987 Do mojej leciwej B4, więc nie chcę już w nią przesadnie inwestować. Na czymś jednak trzeba jeździć. Muszę kupić same opony, ale gdyby były ładne felgi w dobrej cenie + opony, to może się skuszę. Raczej alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Właśnie dostałem emaila od kumpla ,który pracuje na serwisie VW w Niemczech takie oto info,gdybyś jeszcze nie kupił lub ,ktoś z Was poszukuje całych kółek do Audi ,VW ...to moge zapodać kontakt do kolegi ew. na PW więcej zdjęć cześć Witek,felgi kupiłem dla siebie,ale niedawno kupiłem auto ,które ma 8 takich samych felg dlatego moge sprzedac,jest to najładniejszy wzór 16-stek(rozmiar 5 *112 pasuje do A4,A6,passat ,sharan,nowsze A3,golf 5) jaki widziałem,ROK 2007 kupiłem to w Muenchen za 200 Euro,opony dołożyłem od siebie ,żeby były atrakcyjniejsze przy sprzedaży od 4.5-do 5 mm letnie 205/55/16 Continental jeno zdjecie jest jak na samochodzie wygladają z dekielkami audi,można też vw założyć ,dekli nie ma nowe u nas kosztuja ok. 45 Euro .230 Euro pasuje za to wziąć. Mam jeszcze do sprzedania komplet 5 *112 15 cali z oponami do Audi też wysłałem zdjęcia za 120 Euro komplet jak na zdjęciach(bardzo ładne felgi,opony 4 mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Dzięki za info. Rzeczywiście ładne, ale nie pasują do mojej B4. Poza tym z takimi szkoda by było po dołkach i krzakach na ryby jeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts