Jump to content

Kupię opony letnie 205/60/R15

Recommended Posts

Zaglądnij na forum Audi. Tam prędzej coś znajdziesz...

Dzięki, zaglądałem. Czasem któryś z kolegów ma akurat na zbyciu, więc wolałbym zasilić jego wędkarski budżet :beer:

@jon987

Do mojej leciwej B4, więc nie chcę już w nią przesadnie inwestować. Na czymś jednak trzeba jeździć. Muszę kupić same opony, ale gdyby były ładne felgi w dobrej cenie + opony, to może się skuszę. Raczej alu.

Właśnie dostałem emaila od kumpla ,który pracuje na serwisie VW w Niemczech takie oto info,gdybyś jeszcze nie kupił lub ,ktoś z Was poszukuje całych kółek do Audi ,VW ...to moge zapodać kontakt do kolegi ew. na PW więcej zdjęć

cześć Witek,felgi kupiłem dla siebie,ale niedawno kupiłem auto ,które ma 8 takich samych felg dlatego moge sprzedac,jest to najładniejszy wzór 16-stek(rozmiar 5 *112 pasuje do A4,A6,passat ,sharan,nowsze A3,golf 5) jaki widziałem,ROK 2007 kupiłem to w Muenchen za 200 Euro,opony dołożyłem od siebie ,żeby były atrakcyjniejsze przy sprzedaży od 4.5-do 5 mm letnie 205/55/16 Continental jeno zdjecie jest jak na samochodzie wygladają z dekielkami audi,można też vw założyć ,dekli nie ma nowe u nas

kosztuja ok. 45 Euro .230 Euro pasuje za to wziąć. Mam jeszcze do sprzedania komplet 5 *112 15 cali z oponami do Audi też wysłałem zdjęcia za 120 Euro komplet jak na zdjęciach(bardzo ładne felgi,opony 4 mm)

post-57-14545027942735_thumb.jpg

post-57-14545027944687_thumb.jpg

post-57-14545027946264_thumb.jpg