VeJeK Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Witam Znacie może jakieś filmy o tematyce karpiowej ? Jak tak to podajcie tytuły filmów/linków do download Ostatnio jakoś mnie karpie zainteresowały a wiedzy nigdy za wiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Uważaj, to uzależnia. Ja choruje już drugi rok i nie mogę się wyleczyć :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
popek_1990r Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 DVD karp pod wodą, Made in Glaslawice - ta grupa ma więcej filmów. Oglądałem tylko te 2 i polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 seria DVD Karp (m.in pod wodą vol1 i vol 2, Made in Gosławice) Karpie po krakowsku ( P.Mroczek) Na karpie z Przemkiem Mroczkiem 6 części ( wszystko od A do Z ) Na karpie z Janem Zawadą Karp moja obsesja Na karpie z Boguszem Nowackim seria Jet Fish ( vol 1 i 2 są obowiązkowe ) Korda underwater ( po angielsku ) Na Karpiowym Szlaku - Łowisko Pstrążna ( P.Mroczek) Te filmy oglądałem i pozwoliły mi przybliżyć bliżej tematykę karpiową. Mam jeszcze książke P.Mroczka, na początek dobry wstęp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeJeK Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Ok Dzięki panowie za tytuły . Będę szukał może coś da się ściągnąć Jak ktoś jeszcze jakieś zna niech poda tytuły Link to comment Share on other sites More sharing options...
obroncamrowek Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 karpfenangeln - YouTube Tutaj masz kanał supertopnika, coś ciekawego znajdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeJeK Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Od dawna go oglądam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts