halfdanTheBlack 932 Posted January 12 Share Posted January 12 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to post Share on other sites
Wędkarz 17 12 Posted January 12 Share Posted January 12 Witam Dlaczego dajesz ogłoszenie o sprzątaniu brzegów Siwniawy ze śmieci 5 godzin wcześniej a jest 13.01.2021 A Akcja odbyła się 4 dni wcześniej ??? Trzeba było to dodać 5 stycznia albo wcale Link to post Share on other sites
halfdanTheBlack 932 Posted January 12 Share Posted January 12 Co się tak oburzasz? Fakt, coś się pomyliło, przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję, że chodzi tylko o to, że bardzo chciałeś posprzątać i jesteś zły, że przegapiłeś. Kolega kiedyś zapraszał na imprezę - koncert, która miała się odbyć w jego urodziny, ogłoszenie gdzieś w necie znalazł. Ze 20 znajomych osób chciało się wybrać, tyle że gapa nie zauważył, że koncert był rok wcześniej. Zdarza się. Link to post Share on other sites
Wędkarz 17 12 Posted January 19 Share Posted January 19 Chyba jestem ślepy Ale widzę datę 09.01.2021 więc jak rok wcześniej ?? A dlaczego miałbym nie pojechać sprzątać po kimś kto nie rozumie ze łowiska powinny być czyste itp .. Ja jako wędkarz chce przyjść do czystego miejsca realia są jakie są Zawsze warto dodać takie ogłoszenie Ale ok Link to post Share on other sites
halfdanTheBlack 932 Posted January 19 Share Posted January 19 Nauka czytania ze zrozumieniem się kłania. Link to post Share on other sites
Kubson 26 Posted January 19 Share Posted January 19 Panowie da się wejść już na lód? Stęskniłem się za mormyszką, ale obawiam sie ze śnieg trochę spowolnił zamarzanie wody. Ma ktoś jakieś info? Link to post Share on other sites
Wędkarz 17 12 Posted January 31 Share Posted January 31 Ja byłem dzisiaj 31.01.2021 cała sieniawa w lodzie nie wiem jak sytuacja na głębokim Nie chce mi przesłać zdjęcia lód cienki ok 3 cm ale na całym zalewie Link to post Share on other sites
Kubson 26 Posted February 3 Share Posted February 3 Dzięki, trzeba poczekać na grubsze mrozy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts