rybka Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Czy WY potraficie siedzieć na rybach w taki upał?... Bo ja sobie jakoś nie potrafię siebie wyobrazić przy temperaturze 35 stopni gdzieś w słońcu... Owszem - ciepłe wieczorki, noce letnie - tak, jak najbardziej - ale nic i nikt mnie chyba nie zmusi do trzymania wędki jak żar leje się z nieba;) Co najwyżej moge siedziec nad wodą przy takiej temperaturze ale w bikini;))) i bez wędki, łapiąc promienie słoneczne, bo...dziewczyny lubia brąz;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Czy WY potraficie siedzieć na rybach w taki upał?... Siedzieć ciężko ale stać w wodzie i spinningować czemu nie Wszystko da radę pasja to pasja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Ja jestem takiego samego zdania co rybcia. W takie dni jak teraz mogę łowić tylko z samego rana. Później nad wodą mogę tylko opalać tyłek tudzież popijac zimne piwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Mi tam upał nie przeszkadza. Stoję sobie w wodzie z moją wędkom i czekam na rybki. Wolę łowić w upał niż w zimne dni takie jak dziś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts