rapala Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Ognisko to nie moja robota ,tutaj szczególne podziękowania należą się @ Leszkowi , człowiek się natyrał aby zapewnić nam opał. Oczywiście , kociołki fajna rzecz,tym razem były dwa...@raftik Dzięki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Mój pierwszy zlot dzięki wszystkim za super spędzony dzień ! A co do kociołka to muszę jeszcze troszkę kolegę @rapala podglądnąć do zobaczenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek_ski Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Wielkie dzięki za zlot i do następnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba77 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Panowie powoli juz nas odmrażaja...moze by jakis zlot PSW zaplanowal??? Bo siedzimy tylko przy tych kompach...tyle rozmow wirtualnych...ciekawych tymatow...na zywo by podyskutowal...!!!!moze polowa czerwca....koniec sierpnia? poczatek wrzesnia? Moze krs@ cos podpowie z doswiadczenia? Albo jakies towarzyskie zawody ....? spin.grunt.splawik!!! CO WY NA TO? ?ps.Ja do dzis ze zlotu w kamionce mam kontakty:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Przyznam że mieliśmy w planach zorganizowanie w tym roku oficjalnego zlotu, jednak w związku z wiadomą sytuacją zdecydowaliśmy że w tym roku zlotu nie zorganizujemy, przekładamy plany na inny termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrenĐi Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Przykro z tego powodu, ale sytuacja jest jak najbardziej zrozumiała może w drugiej połowie roku uda się coś zorganizować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Rabczak Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 (edited) Oj tam. Nie ma się co poddawać. Może ma ktoś większego grilla co da radę przywieźć. Może ktoś ma namiary na łowisko PZW że i na spinning można, a i na muchę może karpia... Zapisy i zrzutka po 10 zł na kiełbaskę i chlebek, albo spontan i bez zapisów grillujemy co kto przywiezie. Jeśli ktoś ma sprzęt do grillowania i ktoś znajdzie się pomysł na miejscówkę to na taki jednodniowy sobotni lub niedzielny wypad Czerwcowy to ja się piszę. Woda raczej stojąca. Edited May 30, 2020 by Piotr Rabczak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Chętnie spotkałbym się w większym gronie! Niezłym miejscem Z stojącą wodą była by Werynia, jest miejsce na grilla, można łowić na spina / muchę / feedera. Druga opcja to San w okolicy Dynowa, też jest tam kilka miejsc na grilla a i spiningiści i muszkarze mieli by co robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Proponuję San a konkretnie Rajskie. Kawał fajnej wody, dziewicze tereny i przede wszystkim spokój. Coś na ten temat może powiedzieć kolega @Piotr Rabczak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Rabczak Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Rajskie super ale na 29/30 sierpień, Słonne w tym terminie też rewelacja, obie propozycje z noclegiem na główny letni zlot PSW. Teraz ciągle ulewa deszczem i raczej zbiornik z wodą stojącą jako zlocik wiosenny do końca czerwca byłby bardziej uniwersalny do połowów. Raczej nie pośpi teraz nad wodą, ale fajnie było by się spotkać nawet w mniejszym gronie niż na zlocie letnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba77 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Jako inicjator;)0 pasuje zeby to byl zbiornik bo z rzeka to wiadomo jak jest...jak sie uda...jak bedzie lalo to zawsze sie gdzies pod wiata,parasolem ukryjemy:)Zasadnicza sprawa termin ??? Kto sie pisze???aaa i zglsszam protest koledzy piszecie o spinie,karpiach,federach,muchach...a gdzie splawik!!!!:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 15 godzin temu, Piotr Rabczak napisał: Rajskie super ale na 29/30 sierpień, Słonne w tym terminie też rewelacja, obie propozycje z noclegiem na główny letni zlot PSW. Teraz ciągle ulewa deszczem i raczej zbiornik z wodą stojącą jako zlocik wiosenny do końca czerwca byłby bardziej uniwersalny do połowów. Raczej nie pośpi teraz nad wodą, ale fajnie było by się spotkać nawet w mniejszym gronie niż na zlocie letnim. Zawsze można zrobić 2 spotkania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Rabczak Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Właśnie dwa spotkania miałem na myśli bo piszemy w temacie zlot wiosenny. Ulało fest więc więc proponowana przez @ryba7 Werynia jest jak najbardziej na uwadze w czerwcu tylko że raczej na zasadzie "Umawialnia" niż oficjalny zlot bo chyba nikt z nas nie weźmie teraz odpowiedzialności za zorganizowanie imprezy. Kto chce to przyjedzie. Nigdy tam nie byłem więc była by okazja zobaczyć na co idą nasze składki. Polecam przeglądnąć temat Weryni na forum, a i filmiki są na YT. Ustalmy datę i miejsce zbiórki po wędkowaniu lub też przed i ktoś się może zgłosi co ogarnie grilla, a na grilla jedzonko to może we własnym zakresie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba77 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Widze, że zainteresowanie ful-fest... wiec ja dziekuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 A może i rzeka i zbiornik. Jakieś starorzecze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts