w.d.wobler Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Witam. Problem jak wyżej. Po piątym zalogowaniu wyrzuca mnie i informuje,że jest błąd hasła lub loginu. Dodam,że hasło mam stałe,zakładkę też więc nie wiem o co chodzi... Firefox z najnowszymi aktualizacjami. Czyszczenie ciasteczek itp nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Proponuję zresetować hasło, link poniżej: Formularz odzyskiwania zapomnianego hasła - Podkarpacki Serwis Wędkarski W razie dalszych problemów z logowaniem proszę o kontakt, ustawię hasło i prześlę je mailem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w.d.wobler Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Proponuję zresetować hasło, link poniżej:Formularz odzyskiwania zapomnianego hasła - Podkarpacki Serwis Wędkarski W razie dalszych problemów z logowaniem proszę o kontakt, ustawię hasło i prześlę je mailem. Już resetowałem dzisiaj ok południa. Pomogło na... następne 5 logowań. Może przyczyną jest za częste logowanie (kilka razy na 10-15 min) ? Pytam całkiem serio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Logowałem się ponad 10 razy w ciągu kilku minut. U mnie wszystko gra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Zmien przeglądarke na Chrome i sprawdź czy tem problem dalej sie pojawia. [Tapatalk] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w.d.wobler Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 (edited) Zmien przeglądarke na Chrome i sprawdź czy tem problem dalej sie pojawia.[Tapatalk] Na razie jest ok ale: gdy klikam na zakładkę PSW (Firefox pamięta hasło) to w polu loginu muszę wpisać pierwszą literkę ,,w,, aby pojawił się mój login czyli w.d.wobler i gdy kliknę na pole hasła (automatycznie pojawia się) i wtedy już z automatu loguję się bez problemu ale pod warunkiem,że w polu loginu wpiszę literkę w . Edited February 2, 2015 by w.d.wobler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts