dany_76 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) Witam, mam do kolegów pytanie dotyczące wędek jak w tytule. Chciałbym sprawić sobie spinning na sandacza, szczupaka do połowu w rzekach na większe przynęty. W sieci na forach jest nie wiele informacji dotyczących wędek firmy DAM, a kiedyś były to popularne kije. Może ktoś z was ma doświadczenie z tymi tymi w wedkami. Edited February 4, 2015 by dany_76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandzik Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Witaj W spiningach które wymieniłeś niestety nie pomogę ponieważ nie miałem okazji ich oglądać ani na nie łowić Jednak posiadam od Marca 2014 spinning DAM effzett 20-50g TRV (travel) Wędka głownie służy mi do łowienia podczas wyjazdów do pracy za granice, przy 60cm szczupaku pracuje już bardzo fajnie a i mocy ma jeszcze sporo, w Norwegi wyciągałem na nią dwa czarniaki 75 i 80cm z brzegu i dała by rade jeszcze większemu . Co do wędki to całkiem ładnie wykonana jednak w mojej CW jest zawyżony, obstawiam ze ma maksymalnie do 40g wyrzutu a nie 50 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 http://www.fishing.org.pl/f18/wedki-spinningowe-438/index20.html Nie musicie za każdym razem jak pytacie o jakiś kij zakładać nowego tematu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts