adamus78 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Witam, szukam opinii na temat kołowrotka jak w temacie. Może ktoś takiego używa? Ewentualnie coś może Ktoś doradzi, jakąś używkę w podobnej cenie. Z góry dziękuję za opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fish007 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Kupiłem kiedyś / chyba 3 lata temu / dwa Spro Long Cast LCS 555 / rozmiar bodajże 555 ale teraz już głowy nie dam /, pierwszy rozleciał się na drugiej zasiadce na karpiu 8,5 kg, reklamacja została uwzględniona jednak niesmak pozostał, odsprzedałem oba i z tego co wiem to jeszcze chodzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okon744 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Posiadam ten model Spro Long Cast 460 i mogę polecić. Trzy lata używam i jak na razie wszystko ok. Opinii jest bardzo dużo na necie i ogólnie wszystkie pozytywne. Za 180 zł ciężko znaleźć coś lepszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 A taką betoniarę ktoś używał? Kołowrotki - JAXON PRO SURF - JAXON Miałem w ręce i sprawiał wrażenie solidnego, właśnie, "sprawiał wrażenie". Wiem że mniejszę kołowrotki Jaxon nie mają zbyt dobrej opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciup96 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Jeśli chodzi o Jaxona to polecam kołowrotek Jaxon Winner, jest nie do zniszczenia. U mnie 4 sezon, w tym dwa sezony przy wędce do spomba, a kupiony jako używka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts