tkusek69 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Mam pytanie w waszych wędkarskich ile kosztują najtaniej obrotówki chodzi mi o małe okoniowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Mam pytanie w waszych wędkarskich ile kosztują najtaniej obrotówki chodzi mi o małe okoniowe ? Najtaniej to pojęcie względne. Widywałem już wirówki po 1,5 pln sztuka (chińskie z Alliexpres) , ale pracowała jedna na kilka sztuk tak więc koniec końców sprawna sztuka wychodziła po kilka-kilkanaście pln. Jednymi z najlepiej pracujących w rozsądnej cenie jakie mam są błystki ABC http://www.blystkiabc.pl/category.php?id_category=16 Czasem można kupić Mepssy na Allegro w dobrej cenie w kompletach – nawet używki warto. A w zwykłych sklepach to Jaxony zaczynają się od 3,5 -4 pln Link to comment Share on other sites More sharing options...
szel.mik Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Gdzie w Rzeszowie można kupić błystki ABC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Gdzie w Rzeszowie można kupić błystki ABC? Pan Władek błystki abc to głownie przez swoją stronę sprzedaje albo na Allegro albo u siebie w Garwolinie. W żadnym sklepie u ans tego nie spotkałem. Jak chcesz zobaczyć jak wyglądają na żywo – to zapraszam na PW-umówimy się gdzieś nad woda czy coś to sobie pooglądasz bo mam tego trochę. I obrotówki i wahadła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szel.mik Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Będe zamawiał na stronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts