Andre Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 W Weekend odwiedziłem dopływ Wisłoki( Brnik) znany ŁukaszowiZ. Złowiłem jednego wymiarowego szczupaczka,kilka mniejszych oraz jazia i kilka okoni. Widziałem też kapitalnego jaziora. Początkowo wziąłem go nawet za bolenia. Grubo ponad 50 cm. Podrzuciłem mu to co miałem akurat na końcu zestawu- białego 4cm twisterka . Ruszył do niego ale nie wziął. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 O widzisz, fajnie że nie wyłowili jeszcze wszystkiego sieciami. Ja szczupaczka wymiarowego walnąłem tam pod samym mostem na kleniowego wobka ale kleni zrobiło się jakby o wiele mniej i porzuciłem Brnik. A za klenikami przeniosłem się na ten właściwy Breń, gdzieś koło Otałęży. 43cm Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
dred Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Pany jak tam stan Wisłoki i jej kolorystyka ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Pany jak tam stan Wisłoki i jej kolorystyka ?? Mniemam że przez ostatnią niepogodę stan jet podwyższony i rzeka jest brudna.. Tu masz stan wody w Wisłoce w Mielcu. Jak widać jest trochę za wysoko.. http://www.armator.com.pl/stan_wod/Wisloka/Mielec/31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 9, 2010 Author Share Posted May 9, 2010 Byłem wczoraj rzucić okiem na Wisłokę w okolicach Przecławia. Nie nadaje się do łowienia ale jest dosyć ładna Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
pah Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Witam. Lowi ktos na Wisłoce blizej ujscia do Wisły mniej wiecej poniżej Borowej?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemok Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 LukaszZ te miejsca z twoich fotek ale poniżej mostu to fajne miejsca brzanowe. Można brodzić ze spiningiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Wisłoka poniżej mostu.głęboka woda! Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted June 26, 2010 Author Share Posted June 26, 2010 Panowie jak Wisłoczka? Jestem jeszcze na szkoleniu na drugim końcu polski ale jak wrócę to pierwszym punktem wycieczki będzie wlasnie Wisloka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 witam ja dziś byłem na wisłoce w okolicy Debicy panowie syf:mad: nie wiem co jest grane dawniej juz po tygodniu woda była czysta a teraz katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 (edited) Byłem dziś zobaczyć jak jest trochę nie wyszły fotki planuje we wtorek pojechać zarzucić feedera Parę lat tata Opowidał mi ze łowili tam ładne Swinki Brzany Sumy okonie Bolenie miętusy i tp Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited June 26, 2010 by emil Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakGregor Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Byłem dziś zobaczyć jak jest trochę nie wyszły fotki planuje we wtorek pojechać zarzucić feedera Parę lat tata Opowidał mi ze łowili tam ładne Swinki Brzany Sumy okonie Bolenie miętusy i tp i twoj tata mial racje dzisiaj bylem na wisloce piekny karas na srebro Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pare leszczy i waleczne certy Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować jak ja kocham feederka ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 witam ja dziś byłem na wisłoce w okolicy Debicy panowie syf:mad: nie wiem co jest grane dawniej juz po tygodniu woda była czysta a teraz katastrofa Grane jest to,że Ropa niesie taką brudną wodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 kolego Mak Gregor a gdzie byłeś na tej wisłoczce Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakGregor Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 kolego Mak Gregor a gdzie byłeś na tej wisłoczce debica-powyzej mostu na straszecin Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Byłem dziś na 30 minut na Wisłoce z 1 feederem tak na prosty zestaw koszyczek bez zanęty i czerwony robaki i tyle Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 a ja jeszcze kija nie moczyłem od czasu 2-giej powodzi bo woda totalny syf:mad: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakGregor Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 RICARDO polecam zamoczyc tego kija mimo ze wisloka syf to jednak rybki biora Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Grane jest to,że Ropa niesie taką brudną wodę. mi A mi sie wydaje żeto nie ROPA tylko roboty przy zerwanych mostach i umacnianie brzegów przeciesz nie padajusz pare dni ja byłem w Pustkowie koło kladki pare cert jusz złapałem ,karasia tylko taki jakis dziwny był obdarty z łusek z lewego boku no i oczywiscie zmora Wisloki UKLEJE choc jedno branie przegapiłem i drapieznik sie skusił ale co to było niewiem bo wypioł sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 spuszczają wode gdzies na Klimkówce nie wiem gdzie to jest ale mówił ni kolega i może tak być nawet do końca roku zależy ile tej wody tam jest bo wyżej Jasła woda kryształ Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 mi A mi sie wydaje żeto nie ROPA tylko roboty przy zerwanych mostach i umacnianie brzegów przeciesz nie padajusz pare dni ja byłem w Pustkowie koło kladki pare cert jusz złapałem ,karasia tylko taki jakis dziwny był obdarty z łusek z lewego boku no i oczywiscie zmora Wisloki UKLEJE choc jedno branie przegapiłem i drapieznik sie skusił ale co to było niewiem bo wypioł sie Źle Ci się wydaje.Nie jest istotne że nie pada jak cały czas Ropą płynie strasznie brudna woda z zalewu Klimkówka (niedaleko Gorlic).Z wczorajszych informacji kolegi,który mieszka i wędkuje nad Ropą wyżej Jasła wynika,że szybko nie będzie ona do łowienia,a co za tym idzie i Wisłoka poniżej jej ujścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakGregor Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 (edited) narzekacie ze woda brudna a ciekawe czy ktokolwiek zamoczyl kija?? ja bylem dzisiaj na 3h sory za jakosc zdjec(oczywiscie rybki wrocily do wody) wszystkie zaciete na boczny trok(swinka karp plus pare kleni cert i plotek) pozdrawiam Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited July 2, 2010 by MakGregor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 narzekacie ze woda brudna a ciekawe czy ktokolwiek zamoczyl kija?? ja bylem dzisiaj na 3h sory za jakosc zdjec(oczywiscie rybki wrocily do wody) wszystkie zaciete na boczny trok(swinka karp plus pare kleni cert i plotek) pozdrawiam Ja tam nie narzekam na brudna wode bylem pare razy na Wisłoce i o kiju niewrucłem certy biorą ,karasie co pozchodzily ze zbiorników no i mialem niezlą sztuke ale weszla w zaczep i nic niedało sie zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mokrzo Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 ja również nie narzekam, byłem tuż przed powodzią, gdzie woda była bardzo brudna i po powodzi też jeździłem mimo brudnej wody i muszę przyznać, że rybki brały, dodam, że ganiałem tylko ze spinem. Nie wiem jak u was, ale w Mielcu, Wisłoka od początku tego tygodnia wygląda już przyzwoicie, mówię o przejrzystości wody, myślę, że jak jeszcze trochę spadnie to i wyklaruje się w końcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 MakGregor W którym to miejscu jesteś bo bym pojechał samochodem z tatą i Kolega taty Ładna woda jest w Miejscowości Tuszyma Tylko mowie nie ma dobrego zjazdu do samego ujścia tuszymki do Wisłoki trzeba iść kilka metrów na nogach ale się opłaca na feedera i na spinnig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts