Jump to content

V Zlot Karpiowy PSW

Recommended Posts

Jeżeli będzie coś osób to ze swojej strony mogę np.zorganizować pokaz sprzętu marki Nash.Nowości przynętowe,serię Scoope lub Dwarft,może trochę klamotów.A odnośnie okolicy i metod to chyba pierwszy raz jest możliwość zastosowania każdej techniki.Za plecami mamy też San i jak ktoś nie lubi mulaków może spróbować łowić inne ryby.

Odnośnie terminu to mam dość napięty kalendarz ale 2,3 tydzień każdego miesiąca będę w Polsce i można się integrować.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Mi odpadają pierwsze dwa sierpniowe weekendy- wesela. Więc jeśli zlot odbędzie się w drugiej połowie sierpnia to widzimy się [emoji4]

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

• 4 weeks later...

Obicałem początkiem wakacji zapodać info odnośnie terminu spotkania.Proszę o wyrozumiałość ponieważ chcemy zorganizować pokaz sprzętu Nash a to wymaga zgrania kilku osób co ,nie jest sprawą prostą.

Byliśmy tam ostatnio kilka dni i było mega.Rybki trochę strajkowały,ale klimat i atmosfera jak zwykle super.

Kilka osób nie wpisało się na listę a są zainteresowani,czekają tylko na info.Postaramy się do dwóch tygodni zaklepać dogodny termin i ruszamy.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 2 weeks later...

Termin zaklepany,więc ruszamy.Odnośnie kosztów to +/- 100 zł za domek i wędkowanie.

Jedzonko każdy zabiera we własnym zakresie,ale na pewno będziemy też coś ,,spożywać,, razem:beer:

Co chcielibyście zobaczyć jeżeli chodzi o sprzęt Nash?, bo fizycznie nie da rady zabrać całego magazynu.

Prosiłbym osoby które wyżej się deklarowały o potwierdzenie.

Inne pomysły i propozycje mile widziane.

Edited by lenox

• 5 weeks later...