krs Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Uruchomiłem mini chata, proszę testować i zgłaszać problemy w tym wątku, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Moim zdaniem bardzo dobra rzecz taki czacik.Nie będziemy zaśmiecać forum pytaniami jak np."Jaka woda na Wisłoku" itp;) Jak na razie dział dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 No to jaka woda na Wisłoku??:D:D Przy tej liczbie użytkowników czat się może utrzymać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 No dobra! Ale gdzie on jest - ten "czat":D? Szukam, szukam i nic? A tak na marginesie to jak to jest z tą wodą na Wisłoku:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 No dobra! Ale gdzie on jest - ten "czat":D? Szukam, szukam i nic? A tak na marginesie to jak to jest z tą wodą na Wisłoku:). Na pasku zadan forum. A woda na Wisloku plynie i plynie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 chatbox dostępny jest po zalogowaniu. Znajduje się pod działami forum (na głównej stronie forum), no chyba że się u kogoś nie wyświetla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ale czy mokra?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 "Czata" znalazłem! Dzieki, a woda na pewno mokra ale niestety nie "kopliwa":D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 u mnie nie do końca poprawnie działa. gdy wchodzę na forum i zjeżdżam na dół widzę ramkę chatbox i nie ma treści jest tylko loading,.. ale cala strona jest już załadowana i czekać można bez końca.. jeśli kliknę chatbox otwiera mi się chatbox na całej stronie i wtedy dopiero widzę zawartość. czy ktoś ma podobnie do mnie ?? przeglądarka jakiej używam to Mozilla Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Którą masz wersję Firefoxa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Wejdź w Narzędzia-Opcje Firefoxa i pobaw się ustawieniami;).Może coś pomoże.U mnie wszystko okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 która dokładnie to nie wiem ale najnowsza bo zawsze aktualizuje gdy tylko pojawia się informacja o dostępie do nowszej wersji. W narzędziach Firefox wole na ślepo nie grzebać Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Nie zaszkodzi odinstalować ff i zainstalować od nowa usuwając ustawienia i dodatki Sprawdź czy pod Internet Explorerem masz ten sam problem. Firefoxa pobierzesz stąd: http://www.firefox.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Mam identyczny problem z tym, że ja sprawdzałem na IE, i problem nie znika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 przeinstalowałem bez żadnych dodatków na wersje Firefox 3.6.13 taka jak jest u nich na stronie. i problem nie ulegl po prawie. natomiast na IE sytuacja jest podobna tylko ze raz wczyta a raz nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Oo po napisaniu posta od razu się naprawiło. Już wszystko działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Poszukam przyczyny, problem pewnie jest w tzw. AJAXie, przeglądarka nie odświeża chata. Mam prośbę, spróbuj zainstalować Google Chrome i sprawdź czy pod tą przeglądarką też masz ten problem. To trochę dziwne że pod FF i IE jest podobnie, sprawdź i daj znać. Z góry Dzięki! Link do Chrome: http://www.google.com/chrome?hl=pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 teraz zauwazylem ze jesli uzywam forum i wyjde do "forum" (wszystkie kategorie itd) to chat sie wczytuje. natomiast gdy wyjde na inna strone wejdze na glowna www.fishing.org.pl i nastepnie na forum to wtedy jest loading bez konca. zaraz sprawdze jak wyglada sytuacja na chromie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Kliknij w Narzędzia,potem Opcje,następnie Prywatność i zobacz w podgrupie Ciasteczka czy masz "zafajkowane";). Potem zakładka Treść zafajkować "włącz obsługę Java Script" i 'włącz obsługę Java".Powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 rapala wszystko jest wlaczone tak jak pisales na chromie dalej to samo. czyli problem wyglada tak nie zaleznie jaka przegladarka. zaraz wejsciu na forum z strony glownej wyskakuje loading... bez konca natomiast gdy przegladniemy jakis temat czy napiszemy posta i wracamy na forum po przez klikniecie forum to chatbox pokazuje loading i po ok 1 s sa widoczne wiadomosci na chatboxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) na firefoxie jak wyłączysz te opcje to takie cuda właśnie się dzieją. Sprobój uruchomić firefoxa w trybie awaryjnym http://www.mozillapl.org/wiki/Standardowa_Diagnostyka:_Firefox i zobacz wtedy. Edited February 2, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONDZIO1996 Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 [02-02, 15:01] Dzienciol: zimno jest, ale tragedii nie ma. Wiatr wnerwiał tylko. To też jest u was najnowszy post?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Może to przez antywira/spyware/firewala, ablo jakieś g...no włączone na routerze, może masz jakiś filtr włączony ? Spróbuj wyłączyć av. Jak nie pomoże chętnie bym zalogował się przez TeamViewera na Twojego kompa i sprawdził co się tam dzieje, czy to faktyczni wina forum czy twojego kompa/sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 [02-02, 15:01] Dzienciol: zimno jest, ale tragedii nie ma. Wiatr wnerwiał tylko. To też jest u was najnowszy post?? tak, ostatni Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONDZIO1996 Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 To ja mam Wszystko ok:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts