rybok Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Zastanawiam się nad kupnem kołowrotka z wolnym begiem obecnie mój typ to "Daiwa black widow br 4500 A" jeżeli miał ktoś w ręku lub posiada proszę opinie. Jak ma to w czymś pomóc to : Wędka feeder ale używam do łowienia na rzece, na metodę, i jak karpiówkę Sugestie innych kołowrotków również mile widziane. (do 300zł) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irecki Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Polecam okuma travertine , niezawodny 5 lat gwarancji , posiadam dwa w rozm 45 i 55 . Szczerze mogę je polecić. Myślę że 45 spokojnie wystarczy przy feederku do połowu karpi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 11 godzin temu, Irecki napisał: Polecam okuma travertine , niezawodny 5 lat gwarancji , posiadam dwa w rozm 45 i 55 . Szczerze mogę je polecić. Myślę że 45 spokojnie wystarczy przy feederku do połowu karpi . Potwierdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybok Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Dzięki za info,. A tej daiwy nikt nie miał w rękach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts