apioo Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jakiś czas temu będąc w pracowni P.Kawalca w Lublinie zetknąłem się z dość dziwną rzeczą, jaką był tytułowy uchwyt kołowrotka. Muszę przyznać, że mimo wielu superlatyw jakie właściciel pracowni Kawalec na temat tego uchwytu mówił, to rozwiązanie początkowo w ogóle nie wzbudził mojego zainteresowania, jednak po jakimś czasie było mi dane połowić wędką z Delfinem i sam stałem się posiadaczem takiej wędki. Wklejam jako ciekawostkę film w którym Janusz opowiada o swoim uchwycie i systemie zbrojenia wędek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Też łowiłem wędką z takim uchwytem. Jeżeli dla kogoś priorytetem, jest czucie co się dzieje z przynętą, jest to świetny wybór. Wędkarze startujący w zawodach, na pewno docenią te uchwyty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Tak z ciekawości spytam, ile taki uchwyt kosztuje w detalu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 Delfin kosztuje 250zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts