zgredzik86 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Panowie jako, że sezon już niebawem się zaczyna, a lekki kijek już posiadam (Inazuma Flash Perch 2.60m cw do 20g), to powoli rozglądam się powoli za czymś na szczupłego. Łowić myślę głownie na Wisłoku. Gumy 8-10cm. Myślałem nad: Okuma Black Rock 2,75m 5-25g Dragon Express Spin 2.70m 5-25g Shimano Catana DX Super Sensitive 2.70m 5-20g Kręcioł do tego myślę Ryobi Zauber 3000 i plecionka. Co myślicie? Jakieś inne sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilu Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 (edited) Ja od siebie mogę Ci polecić Dragon Millenium HD Pike 2,90m c.w 10-35g Łowie nim od poprzedniego roku i powiem Ci ze elegancko się sprawuje. Ma masę mocy, nienaganną pracę blanku i ładnie holuje rybki. Na tym kiju nie miałem ani jednego spięcia szczupłego. Edited April 25, 2016 by Wilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgredzik86 Posted April 25, 2016 Author Share Posted April 25, 2016 Opinie widzę ma ok, wezmę po uwagę na pewno. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekRST Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Mam Okume, wersje 7-30g, ale tez 2.75. To moj pierwszy kij, wiec nie mam jak porownac, ale kij jest idealny. Praca od szczytowej do parabolicznej- przechodzi łagodnie. Sczupak 70cm bez najmneijszego problemu,wiekszego nic nie mialem. Wyczuwalne kazde pstrykniecie w przynete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts