z_en Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Witam Mam pytanie odnośnie tego zbiornika -nie ma go w wykazie zbiorników na 2011. Został sprzedany i nie było "porozumienia" z właścicielem. Czy zmieniło się coś z tym zbiornikiem? Chodzi mi o artykuł z Korso w którym ten zbiornik jest wymieniony jako dostępny dla wędkarzy - czy to pomyłka w druku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Sprzedane, można zapomnieć. Chyba że chcesz to z tego co słyszałem istnieje opcja wykupienia jakiegoś kawałka ziemi nad wodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak100 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Wie ktoś czy coś się zmieniło co do tego zbiornika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Z tego co wiem to nic się nie zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak100 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nie ma opcji wykupienia jakiegoś osobnego zezwolenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nie wiem może jest. Podjedż popytaj na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qklux Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 zezwolenie można wykupić. Podobno 200zł za rok, tylko nie wiem w którym miejscu można wędkowac bo ziemia wokół zbiornika wydzierżawiona.Zostaje plaża o której w sezonie wakacyjnym można zapomnieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak100 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Nastawiał się tam ktoś na karpia ? Jakieś wyniki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts