bodeczekk Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Wie ktoś gdzie znajduje się sklep wędkarski w Kolbuszowej?? jeśli tak to gdzie dokładnie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 http://www.extremefishing.kolbuszowiak.info/index.php?page=Kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Wie:D.Ul.Towarowa boczna Rzeszowskiej;) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodeczekk Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Dzięki bardzo a można tam opłacić kartę?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Ł. Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Wie ktoś gdzie znajduje się sklep wędkarski w Kolbuszowej?? jeśli tak to gdzie dokładnie?? Kolego, naprawdę Cię stać na kupowanie sprzętu po takich marżach ? - ja 95 % sprzętu kupuję poprzez internet - nawet zanęty (łącznie z kosztem dostawy wychodzi mi o ok. 30 % taniej niż w wymienionym sklepie). U kolegi Grzesia kupuje już wyłącznie pinkę i (grube) białe robaki - bo są pewne granice robienia "jeleni" ze starych i stałych klientów... Jako przykład podam torbę Browninga (pewnie do tej pory jej nie sprzedał), którą kupiłem przez internet o dokładnie 105 % taniej (łącznie z rabatem 10% i darmowym kosztem przesyłki). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts