Jump to content

Stawy okolice Ropczyc

Piotrek10

Recommended Posts

Panowie znacie jakieś stawy w okolicach Ropczyc gdzie można było by spróbować za szczupakiem na muchę?

W ostrowie wodę spuścili.Co z Borkiem?Jest w tym roku w rejestrze?Nie mam karty przy sobie i nie wiem czy tam możemy łowić.:)A coś słyszałem że już i tam nie można wędkować.

Celem tej jesieni jest szczupak na muchę:)zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam

Już kolego jest wszystko prywatne,nawet nie wiem kogo.Chciałem tam zrobić zasiadkę na karpia i amura,no ale zero odp od właściciela. Chodzi o te stawy ogrodzone,jak by ktoś miał kontakt z właścicielem był bym bardzo wdzięczny. 

Dodam że są tam bardzo duże,ryby jak mi ktoś nie wierzy niech się przejedzie zobaczy,jak się wygrzewają amurki i karpie ,płocie jakie duże :) 

U to nie wiedziałem że ten mniejszy staw który był w rejestrze Okręgu Rzeszowskiego też już pod kamerką.

Współczuje kolegom którzy preferują wędkarstwo stacjonarne typu spławik,grunt.

Nie macie już gdzie za bardzo powędkować.

12 godzin temu, Piotrek10 napisał:

Nie macie już gdzie za bardzo powędkować.

Doķładnie 2,3 to były najlepsze stawy pzw w rzeszowie,jeśli chodzi o grunt ;).No ale było i to już nie wróci. Bo to całe PZW to jest porażka. Wole już pojechać na komercje,zapłacić te 30zł i coś połowić większego.No ale to już nie jest to samo co   dzika woda ;). Już większoś tak robi. A ile ludu juz przestało płacić karty.Bo wolą komercje