Jump to content

Ubranko na ryby

Dawid Bukała

Recommended Posts

Cześć

Zastanawiam się nad zakupem ubrania na ryby, a dokładnie za spodniami i bluza. Przyjdzie siedzenie z feeder lub spławikiem nie mowie o spiningu, wyjazd nad rzeka lub nad bajorkiem i nie siedzieć jak wieśniak w jeansach i bluzie z kapturem.

Co wy używacie i co możecie polecić nie chodzi mi o spodnie z sierra lub sg które sa warte 300zł mnie intersują spodnie do max 170zł i bluza też. 

• 2 weeks later...

Ostatnio miałem okazję spotkać nad wodą Adama Niemca który przybył w ubraniu Trapera. Powiem szczerze, że za takie pieniądze jakie w sklepie trzeba dać za Trapera to nic innego nie znajdziesz. Poszukaj w necie, bo nie chce nikomu reklamy robić ;- ) 

Dnia 16.01.2017 at 19:14, mapet77 napisał:

Ostatnio miałem okazję spotkać nad wodą Adama Niemca który przybył w ubraniu Trapera. Powiem szczerze, że za takie pieniądze jakie w sklepie trzeba dać za Trapera to nic innego nie znajdziesz. Poszukaj w necie, bo nie chce nikomu reklamy robić ;- ) 

To były może dresy czarne Trapera?

Adidas . W jeans wiocha . Wstyd mi za to co piszesz. Chciał byś być  modelem firma "es"nie zrobi z Ciebie skate . Chcesz być trendy za swoje śmieszne "plny" kup sobie "OP".

Wybacz "edyta" z oksów  costy albo smith .  Wtedy będziesz "OK" nad wodą .. 

Edited by kroku

Op niech sobie kupi,będzie zadowolony. Ruszył mnie mocno ten post ! Obraża wielu użytkowników . Translator

Op- kombinezon , costa albo smith- okulary,  Edyta -edycja.

Teraz to w jeans wstyd nad wode wyjść ... wybaczcie ciężki tydzień .