slawoj 54 Posted January 8 W dniu 30.12.2018 o 03:09, mike napisał: gminie Zgłaszasz do gminy wraz z dokumentacją fotograficzną - to ich ustawowy obowiązek uprzątnąć dzikie wysypiska. Kiedyś była aplikacja na: https://fundacjabos.pl/programy/przyroda-u-twoich-drzwi/ ale nie wiem czy działa jeszcze. Share this post Link to post Share on other sites
VeJeK 61 Posted February 2 Dzisiaj próbowałem coś złowić na spinning na miejskim ale oczywiście wynik to 0, woda bardzo przejrzysta. Miło zaskoczyła mnie kontrola panów ze straży, oby więcej takich kontroli Share this post Link to post Share on other sites
ryba7 379 Posted February 2 W weekend często jeżdżą po odcinku miejskim, na tygodniu chyba mają za dużo pracy bo coś ich nie widać Share this post Link to post Share on other sites
Siksa 328 Posted February 10 Zimne klenie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 454 Posted February 11 No wreszcie już myślałem że całkiem zdziadziałeś Smaka mi zrobiłeś na pierwszy wypad w tym roku Share this post Link to post Share on other sites
Haratacz 68 Posted February 11 No i trzeba iść... co zrobi. Share this post Link to post Share on other sites
Czaik 5 Posted February 22 @Siksa Wypad pstrągowy, brały klenie ? Share this post Link to post Share on other sites
Siksa 328 Posted February 22 Na pstrągach nie byłem od dwóch lat. Także nie wiem, czy brały klenie. Share this post Link to post Share on other sites
rafaello8484 33 Posted February 23 Jakieś wieści czy okoń już bierze , gdzie po niżej Rzeszowa są miejsca połowić okonia do fotki ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 28 Wiem że nie ten temat ale oglądając pomyślałem o Wisłoku aż żal się robi bo u nas takich ryb nie ma i nie będzie Share this post Link to post Share on other sites
janek1985 81 Posted February 28 W Wiśle też niewiele takich ryb zostało, a szkoda .... Share this post Link to post Share on other sites
Grubylolus 247 Posted March 1 U nas w wisloku tez pływaja takie ryby 100+. Share this post Link to post Share on other sites
Lucjan Kula 1,488 Posted March 1 Jak jest wysoka woda i przelecą przez zaporę w Rzeszowie ...... Share this post Link to post Share on other sites
yasiek 11 Posted March 14 Ktoś próbuje już chodzić ze spławikiem/feederkiem za białorybem? Byłem dwa razy już w sumie chwile temu i nic się nie działo jeszcze Share this post Link to post Share on other sites
ryba7 379 Posted March 14 Płynie jeszcze pośniegowa woda, myślę że trzeba poczekać jeszcze 2-3 tygodnie i coś zacznie się dziać. Share this post Link to post Share on other sites
lichten 11 Posted March 14 Cześć Załogo, był ktoś w okolicach Czudca-Boguchwały porzucać za Okoniem lub kleniem/jaziem? Share this post Link to post Share on other sites
Czaik 5 Posted March 14 Byłem, czysta wysoka woda, spory uciąg, nic nie bierze Share this post Link to post Share on other sites
lichten 11 Posted March 14 1 godzinę temu, Czaik napisał: Byłem, czysta wysoka woda, spory uciąg, nic nie bierze Dzięki za cynk. Oby do niedzieli coś się ruszyło bo bym połaził już. Share this post Link to post Share on other sites
stiff43 21 Posted March 17 woda ok,do łowienia chociaż wieje Share this post Link to post Share on other sites
Mr. R 22 Posted March 17 3 weekend z kolei że spinem na Wisłoku w Jasionce - znowu bez kontaktu z rybą... Ani wobler, ani obrotówki, ani nawet drobne gumki nie dały choćby trącenia klenia ani okonia Jakieś pomysły? Dać tej wodzie jeszcze szansę czy mieliście podobne wyniki i w innych miesiącach? Share this post Link to post Share on other sites
raftik 136 Posted March 17 Szkoda wody kiedyś to tam się działo...😑 Share this post Link to post Share on other sites
LukaszZ 393 Posted March 18 Warto pamiętać że jest dopiero marzec Share this post Link to post Share on other sites
slawoj 54 Posted March 18 no własnie, też byłem w tę sobotę, wiatr spory, ale ciśnienie dość niskie co sugerowało możliwości brań. Efekt - zero totalne, brak kontaktu, brak widoczności ryb. Woda taka jeszcze pośniegowa, całkiem przejrzysta. Zawsze zastanawiam się, gdzie obecnie bytują te wszystkie ryby, które latem tak pomykają przy dnie. Ani w zastoiskach, zakolach, ani na płyciznach brak znaków życia...kolejna próba z 2 tyg. Wisłok to odcinek pomiędzy Zarzeczem, a ujściem Lubenki. Dajcie znać, gdzie te ryby Share this post Link to post Share on other sites
kicek 155 Posted March 18 Panowie jak woda poniżej Krosna? Jest szansa na łowienie? Share this post Link to post Share on other sites