Kaskader 207 Posted September 24 Taki okoń dzisiaj. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
krystian91 127 Posted September 24 Piękny... Trochę zabawy było😀 Share this post Link to post Share on other sites
Mareckii 266 Posted September 24 Trzeba sie cieszyć, jeszcze zbierają Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
ryba7 379 Posted September 24 U mnie klenie zapadły się pod ziemię.. Zamiast nich ruszyły do jedzenia okonie. Zlowiłem około 30 sztuk do 30 cm max. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
Matew 102 Posted September 25 A miał być okoń Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
pajak 117 Posted September 25 Dziś tylko okonie Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
ORINOKO 467 Posted September 26 5 godzin temu, raftik napisał: Wracając do tematu nie wiecie czasem czy Wisłok był zarybiany karpiem...bo coś za dużo ostatnio tych ryb znajomi lowią. Raczej spływają z Zalewu Share this post Link to post Share on other sites
Matew 102 Posted September 26 Karasi to jest teraz od ch.... I jeszcze trochę w okolicy trzebownisku, nawet na paprochy okoniowe biorą. Share this post Link to post Share on other sites
Pawel79 89 Posted September 26 Tak dla rozmienia . Takie "szczupaki" dziś brały ogonem. A z karasiami to dobrze , że są może te źle niedobre sumy co zjadają wszystko zaczną zjadac karasie, tylko szkoda , że nie nasze polskie złote . Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites
Kowal9876 57 Posted September 26 2 godziny temu, Pawel79 napisał: Tak dla rozmienia . Takie "szczupaki" dziś brały ogonem. A z karasiami to dobrze , że są może te źle niedobre sumy co zjadają wszystko zaczną zjadac karasie, tylko szkoda , że nie nasze polskie złote . Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować To nie karaś a leszcz .. przynajmniej tak mi się wydaje .. Share this post Link to post Share on other sites
Pawel79 89 Posted September 27 8 godzin temu, Kowal9876 napisał: To nie karaś a leszcz .. przynajmniej tak mi się wydaje .. Wiem , że to leszcz ale o karasiach pisałem w nawiązaniu do kolegów wyżej . Share this post Link to post Share on other sites
krystian91 127 Posted September 28 Dzisiaj całkiem przypadkim złapałem dwa malutkie sandacze na Wisłoku, czy były jakiś zarybienia?? Share this post Link to post Share on other sites
ka-mil 323 Posted September 28 Na miejskim jest dużo małego sandacza jeśli ci chodzi o ten odcinek. Share this post Link to post Share on other sites
krystian91 127 Posted September 28 Odcinek powyżej zapory ... Share this post Link to post Share on other sites
ORINOKO 467 Posted September 29 Kolego na zalewie zawsze były sandacze. W Zarzeczu nawet je łowiłem ale może koledzy jeszcze dalej. Share this post Link to post Share on other sites
krystian91 127 Posted September 29 Dzięki. Jak są małe to może jakaś mamusia gdzieś w pobliżu pływa??🤔 Share this post Link to post Share on other sites
klonek02 35 Posted September 29 Dnia 23.09.2019 o 17:43, Haratacz napisał: Jasionka. Jak ta pała co to zostawiła czyta to forum to lepiej niech to zniknie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Czasem w tym miejscu widywałem gościa w Volkswagenie tuaregu ale czy to on, nie mam pojęcia. Śmieci posprzątam. 3energole i rosowki świadczą o tym że pewnie była nocka. A wyciąg z karty świadczy o tym że zakupy robił w wędkarskim na Langiewicza. Share this post Link to post Share on other sites
Wilu 133 Posted October 7 Dnia 29.09.2019 o 07:58, krystian91 napisał: Dzięki. Jak są małe to może jakaś mamusia gdzieś w pobliżu pływa??🤔 Mamusia już dawno zjedzona Z sandaczem rok do roku jest co raz gorzej, szczupak to samo. Woda staje się prawie martwa, patrząc na ilość wyjść i efekty, porównując co tego co było kilka lat temu. Aż przykro się robi...a za kartę płaci się co raz więcej. Może to brzmi jak oblatana historia, ale niestety to prawdziwa historia. Share this post Link to post Share on other sites
Grubylolus 231 Posted October 7 Dokladnie z roku na rok coraz gorzej. Jeszcze z 10-15 lat temu wychodzac wieczorkiem nad wislok bardzo rzadko zdarzalo sie zeby nie zlapac sandacza. A tera bardzo rzadko sie zdarza go zlapac Share this post Link to post Share on other sites
krystian91 127 Posted October 7 Pewnie jest tak Panowie jak mówicie... Przykre... Ale trzeba próbować... Share this post Link to post Share on other sites
kappa00 49 Posted October 7 Koledzy jak wygląda stan i przejrzystość rzeki w okolicach Frysztak? Share this post Link to post Share on other sites
matios01 12 Posted October 10 Czy Wisłok powyżej Rzeszowa nadaje się na spining po ostatnich opadach? Share this post Link to post Share on other sites
Haratacz 68 Posted October 10 4 godziny temu, matios01 napisał: Czy Wisłok powyżej Rzeszowa nadaje się na spining po ostatnich opadach? Tak. Na miejskim ok 7:00-7:30 sporo ataków drapieżników na odcinku od mostu lwowskiego do zapory. Nie łowiłem, ale widziałem fajne uderzenia w drobnicę. Share this post Link to post Share on other sites
bongo 33 Posted October 12 Takie selfie z krokodylkiem 90 cm z Wisłoka. 😊 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Share this post Link to post Share on other sites