ryba7 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Wie ktoś jak z kolorem wody niżej zapory ? Chlapią sie juz bolenie ? Chcę sprawdzić czy posmakują im streamery Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian91 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Panie Piotr Rabczak, gratuluję pięknych rybek... Cieszy widok tak pięknych okazów z naszego Wisłoka...👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomeckk Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelgibadlo Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) Witam, Panowie jaki stan i kolor wody wyżej Sieniawy po wczorajszych opadach ? Edited May 2, 2020 by pawelgibadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 U mnie Wisłok trącony przed opadami był dużo czystrzy na spinning nic nie pukło dziś byłem przed chwilą wróciłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekGie Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Dnia 1.05.2020 o 18:26, ryba7 napisał: Wie ktoś jak z kolorem wody niżej zapory ? Chlapią sie juz bolenie ? Chcę sprawdzić czy posmakują im streamery Boleń jeszcze nie jest aktywny tak jak normalnie w tym miejscu. Wychodzą pojedyncze sztuki, ale jeszcze kwestia tygodnia max 2 i zacznie się fajna zabawa. Nie mam doświadczenia z muchą, ale wydaje mi się, że jest to metoda warta spróbowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajak Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujekpasiak Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Witam! Wczorajsze. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomeckk Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Start sezonu errata 😀 Posty mozna edytowac tylko przez jakis czas? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekGie Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Tak optymistycznego początku sezonu to się nie spodziewałem. Wyszedłem z nastawieniem na spacer z wędką i kawą, może jakimś małym szczupaczkiem, a tu miła niespodzianka. W ciągu niecałych 3 godzin udało mi się złowić (na tego samego woblera) kilka szczupaków, bolenia, klenia, jazia, kilka okoni i kilka sandaczyków. Także pobiłem swój rekord w ilości gatunków jednego dnia (oczywiście na spining). Może nie były to rekordy, ale jak na "spacer" to nie najgorzej. Także majóweczka odhaczona. Teraz spokojnie mogę zacząć polowanie za grubym zwierzem. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morelia Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 @TomekGie Super rybki. Jaka to wersja GS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Witam daje info. przed chwilą wróciłem znad Wisłoka woda brudna i podniesiona ponad pół metra na spinning się nie nadaje dużo kaczek pływa Okolice Czarnej. Edited May 8, 2020 by TOmaSZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekGie Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 3 godziny temu, Morelia napisał: @TomekGie Super rybki. Jaka to wersja GS? GS??? Nie bardzo wiem o co chodzi. P.S. pół godzinki temu również z Wisłoka wróciłem (na zalewie dokładnie) to dwa szczupaki takiego ok. 50 a kolega 64cm szczupłego. Także coś się dzieje. Poniżej zapory nie byłem, wczoraj widziałem, że woda znacznie podniesiona, więc nie było sensu tam próbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Parę rybek z dzisiaj na miejskim. Sporo okonia, kleń i szczupłe Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Szczupak z ostatniego zdjecia miał kilka razy spotkanie z kormoranem jak się nie mylę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Ehhh panowie woda wiadomo jaka to byłem na spławik/grunt tylko dwa brania na spławik...bez ryby...jak wam w tym roku idzie na Wisłoku z tymi metodami??? Pozdrawiam Aha zapomniałem oprócz ryb za to 5 razy podpływał do mnie bóbr Edited May 8, 2020 by TOmaSZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzzy123 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Z federkiem średnio na Boguchwale. Byłem dziś na w okolicach Pogwizdowa, woda wysoka, ale coś tam goniło drobnicę. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajak Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Ostatnio byłem rekreacyjnie z feederem. Bez większej spiny i na luzie kilka rybek udało się przechytrzyć. Jednak ilościowo bez rewelacji. To już chyba nie moja metoda z sentymentu czasem wracam do federa. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morelia Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 8 godzin temu, TomekGie napisał: GS??? Nie bardzo wiem o co chodzi. Jaka długość i cw wędki Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekGie Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Aaaa nie skojarzyłem. 265cm 5-23g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stig Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 3 godziny temu, muzzy123 napisał: Z federkiem średnio na Boguchwale. Byłem dziś na w okolicach Pogwizdowa, woda wysoka, ale coś tam goniło drobnicę. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Co to za rybka, bo jakoś dziwnie się ułożyła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Jaź Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Drugi boluś tego roku Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Jak warunki na Wisłoku?okolice Strzyżowa?Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichten Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Podniesiona i trącona. Na nimfę jeszcze jako tako no i na gumki. Chociaż na gumki lepsze były wyniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts