raftik Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Koledzy łowi ktoś na splawik albo federy ponizej Rzeszowa? Strasznie kiepskie wniki mam..pochwalcie sie może być na priv. Zaznaczam że nie chce dokładnie poznać miejscówek, tylko ciekawi mnie czy tylko ja tak kiepsko połowilem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORINOKO Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Poniżej Rzeszowa na spina też kiepsko mi poszło ostatnimi czasy ale miałem kilka wyjść sporych boleni tuż pod nogami. Sporych znaczy się okolice 80 cm. Ale ja się jeszcze do nich dobiorę. Klenia nie widziałem żadnych zbiórek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Lipa okropna, 3 wyjazdy i tylko jeden sumik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Chyba wszędzie lipa nie tylko na Wisłoku 3 dni po 6-8h dziennie obławiam kilka moich bardzo rybnych miejsc na Wisłoce i Wiśle a efekty to tylko kilka kleników jedno wyjście dużego bolenia a szczupaków zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomeckk Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 To niezle bolenie :p Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Wisłok kawowy i podniesiony ale bolkom to nie przeszkadza gdzie te klenie? Kolejny tego roku coś mnie za bardzo lubią te bolenie Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 2 kropaski na nimfę Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 W Krośnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 W Krośnie lipa, rybki złowione w Besku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafik Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 No też dziś w besku Kropek26, Audi A3? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 11 godzin temu, Pafik napisał: No też dziś w besku Kropek26, Audi A3? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morelia Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Piękne pstrągi. Czy zapora w Iskrzyni bardzo wpływa na ilość ryb w Krośnie lub Krościenku Wyżnym? Niekoniecznie chodzi o pstrągi. Chciałbym poszukać tam ładnych kleni lub niewielkich boleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubson Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Z pstrągami raczej słabo, klenie i bolki prędzej. Kilka lat wstecz łowiłem tam sporo boleni, w następnym sezonie jakby większość zniknęła. W jednym sezonie miałem ok 30 sztuk, a w kolejnym 2 albo 3. Dziwiło mnie to tym bardziej, że wszystkie wypuszczałem. Zagadka się jednak rozwiązała - słyszałem, że na Krościenku poniżej szkoły (ok 500m w stronę Krosna) stawiają sieci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morelia Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Byłem, sprawdziłem i nic nie złowiłem Ale ładne klenie tam są, było kilka wyjść i jedno niewcięte branie. W sumie nie dziwie się, bo bardzo blisko jest mocno oblegana ścieżka. Gdyby ktoś mógł polecić jakiś dużo bardziej dziki (najlepiej leśny) odcinek rzeki byłbym ogromnie wdzięczny. Może być PW i nie musi to być koniecznie Wisłok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHIT_TLER Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Tak w ramach ciekawostki, tegoroczny odcinek miejski w Rzeszowie jakiś czas temu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujekpasiak Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Witam! Trochę porannego srebra... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Piękne łososie dla ubogich😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Poniżej Rzeszowa widziałem dzisiaj piękne stado tarłowe leszczy, ok. 15-20 sztuk 35-50 cm. Czy macie podobne obserwacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andgron Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Wczoraj bezpośrednio powyżej zapory od strony miasta tarło leszczy, duże . Link to comment Share on other sites More sharing options...
revers Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Dziś przejazdem w Besku widziałem dwóch wedkarzy - może ktoś z kolegów był jak wyniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Leszcze mają "ruchańsko" już chyba 2 tygodnie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejm Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Po deszczu Wisłok mocno podniesiony i brudny .Pierwszy bolek w tym sezonie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
elte Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Wie ktoś jak wygląda Wisłok w okolicach Krosna? Można łowić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michciu Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Brudny i z 50cm podniesiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobsoon89 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ja się wybrałem i nie żałuję. Trafiło się 2 ładne okazy i nieudany atak bolenia Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts