raftik Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Ciekawe czy po wczorajszej burzy bedzie przyducha.......obstawiamy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Nie kracz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Nie będzie bo juz tam nic nie pływa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujekpasiak Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Witam! Na smużaczka... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 (edited) Życiowa ryba do tej pory cały chodzę niech was nie zmyli ta deska ryba pływa dalej Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited July 28, 2022 by TOmaSZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
linex4002 Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Godzinę temu, TOmaSZ napisał: Życiowa ryba do tej pory cały chodzę niech was nie zmyli ta deska ryba pływa dalej Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Ile miał długości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 (edited) 95-97cm. Walka była piękna myślałem że ma ponad metr życzę każdemu takiej ryby na kiju i to z Wisłoka nie na komercji karpiki Edited July 28, 2022 by TOmaSZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Pamiętam swojego 1 suma . Od tej pory inne ryby się nie liczą. Jak na rzece zapniesz min. 150 to wtedy poczujesz moc. Pozdrawiam i życzę większego wąsatego Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 2 godziny temu, janek1985 napisał: Pamiętam swojego 1 suma . Od tej pory inne ryby się nie liczą. Jak na rzece zapniesz min. 150 to wtedy poczujesz moc. Pozdrawiam i życzę większego wąsatego Dzięki szczerze taki sum mi w zupełności wystarcza chodź nie mówię nie większym Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaś _Wędrowniczek Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Nie wiem skad sie bierze ten nowy trend ale wydaje sie narastac. Co rok widze coraz wiecej budek nad Wislokiem w okolicach Boguchwaly. Ktos moze mi to wyjasnic o co tu dokladnie chodzi? Czy nagle brzegi rzeki staly sie wlasnoscia prywatna? Ps Przepraszam za podla jakos zdjecia. Ps Bylem wczoraj z feederkiem i kukurydza w Boguchwale. Pierwsza czesc nocy. Zero. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Dziadki, które tam mieszkają w okolicy. Wg mnie takie coś powinno być karane jako zaśmiecanie. To nie jest domek z gałęzi jaki dzieci budują tylko materace, folie i pełno innego dziadostwa. A Wisłok w Boguchwale to patologia ? Zna ktoś tego gościa z drugiej strony(od Budziwoja), który chyba całe życie spędził nad rzeką i chyba na stałe mieszka w tej przyczepie czy co on tam ma? Jakieś pluszaki, figurki co to ma być... Syf nad wodą. Tam powinny być co najwyżej ścieżki wydeptane i tyle, no ale o tym pomarzyć tylko można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekP10 Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Jest ktos lub widzial Wislok dzisiaj z kolegów?Frysztak do Rzeszowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linex4002 Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 1 minutę temu, PiotrekP10 napisał: Jest ktos lub widzial Wislok dzisiaj z kolegów?Frysztak do Rzeszowa? Woda podniesiona I brudna płynie pełno połamanych gałęzi to z okolic Boguchwały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujekpasiak Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Witam! Wisłok kakaowy, a Klenie harcują... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 okolice kładki w Boguchwale , woda brudna zero oznak żerowania ryb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Wczoraj wieczorem przy powierzchni jedynie pojedyncze spławy, na białego robaka jedno branie(feeder) przez 3 godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_C Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Koledzy jak z czystością/przejrzystością wody poniżej zapory ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawekwas Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Nie najgorzej, ale mocno zarośniety Wisłok + niska woda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_C Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Byłem w Olszynkach i widziałem, same okonie brały Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Mógłby mi ktoś z szanownych kolegów doradzić gdzie na Wisłoku w okolicach Rzeszowa można zasiąść na suma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) Wisłok zaskakuje dziś o takiej rybie nawet nie myślałem 71cm ryba jest nikt mi nie powie że nie. A woda tragedia błoto. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited August 9, 2022 by TOmaSZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian 86 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Witam Panowie, co to za rybka? Pierwsza moja w życiu a nie wiem czy certa czy świnka??? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
biedron Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Certa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 niżej kładki w Boguchwale w stronę Przysieckich zielony kożuch Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Odre zatruli mam nadzieje że z Wisłokiem będzie dobrze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts