Jump to content

Wisłok

Dzienciol

Recommended Posts

Życiowa ryba do tej pory cały chodzę :) niech was nie zmyli ta deska ryba pływa dalej :)

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Edited by TOmaSZ

Godzinę temu, TOmaSZ napisał:

Życiowa ryba do tej pory cały chodzę :) niech was nie zmyli ta deska ryba pływa dalej :)

Ile miał długości?

2 godziny temu, janek1985 napisał:

Pamiętam swojego 1 suma . Od tej pory inne ryby się nie liczą.  Jak na rzece zapniesz min. 150 to wtedy poczujesz moc.  Pozdrawiam i życzę większego wąsatego 

Dzięki szczerze taki sum mi w zupełności wystarcza chodź nie mówię nie większym :D
Pozdrawiam

Nie wiem skad sie bierze ten nowy trend ale wydaje sie narastac. Co rok widze coraz wiecej budek nad Wislokiem w okolicach Boguchwaly. Ktos moze mi to wyjasnic o co tu dokladnie chodzi? Czy nagle brzegi rzeki staly sie wlasnoscia prywatna? 

Ps Przepraszam za podla jakos zdjecia. 

Ps Bylem wczoraj z feederkiem i kukurydza w Boguchwale. Pierwsza czesc nocy. Zero. 

Dziadki, które tam mieszkają w okolicy. Wg mnie takie coś powinno być karane jako zaśmiecanie. To nie jest domek z gałęzi jaki dzieci budują tylko materace, folie i pełno innego dziadostwa. A Wisłok w Boguchwale to patologia ? 

Zna ktoś tego gościa z drugiej strony(od Budziwoja), który chyba całe życie spędził nad rzeką i chyba na stałe mieszka w tej przyczepie czy co on tam ma? Jakieś pluszaki, figurki co to ma być... Syf nad wodą. Tam powinny być co najwyżej ścieżki wydeptane i tyle, no ale o tym pomarzyć tylko można.

Wisłok zaskakuje dziś o takiej rybie nawet nie myślałem 71cm :) ryba jest nikt mi nie powie że nie. A woda tragedia błoto.

Edited by TOmaSZ