dedek Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Witam! Piszę w imieniu mojego kolegi poprosił mnie o pomoc a ja z kolei proszę Was jako bardziej doświadczonych.. Otóż, kolega z pracy jest właścicielem sklepu zoologicznego chce poszerzyć działalność o sprzęt wędkarski, sam jest wędkarzem ale nie śledził za bardzo rynku wędkarskiego i można powiedzieć, że nie jest na czasie a chciałby wbić się w rynek z dobrym sprzętem i tutaj prośba do Was jakie Firmy wędzisk, kołowrotków a nawet przynęt (głównie chodzi o woblery) polecilibyście mu jako akcesoria na sprzedaż możecie podawać też konkretniejsze modele powyższych co się dobrze sprzedaje co jest solidne i trwałe itp. itd. dziękuję w imieniu kolegi i swoim pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 No to się teraz zacznie jak każdy będzie wymieniać ulubiony sprzęt Jeszcze taki sklep na świecie nie powstał, który by każdemu wędkarzowi pasował. Chyba dużo zależy od tego, w którym miejscu jest ten sklep, jak z konkurencją, ilu wędkarzy i jakie łowiska w okolicy etc. Może skoro prowadzi zoologię niech rozpocznie od dobrej(!) jakości przynęt żywych - białe, pinka oraz od rzeczy, których przeciętny wędkarz raczej nie zamawia się przez internet - np. zanęty, dodatki zapachowe, pellet, proteinki itp. Potem, gdy zorientuje co i jak będzie wiedział czego ludzie szukają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Nie wiem czy w dobie internetowych zakupów to dobry pomysł zważywszy że w stosunkowo niewielkim Mielcu jest już kilka sklepów wędkarskich.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts