Jump to content

Prośba do Forumowiczów

dedek
 Share

Recommended Posts

Witam!

Piszę w imieniu mojego kolegi poprosił mnie o pomoc a ja z kolei proszę Was jako bardziej doświadczonych..

Otóż, kolega z pracy jest właścicielem sklepu zoologicznego chce poszerzyć działalność o sprzęt wędkarski, sam jest wędkarzem ale nie śledził za bardzo rynku wędkarskiego i można powiedzieć, że nie jest na czasie a chciałby wbić się w rynek z dobrym sprzętem i tutaj prośba do Was jakie Firmy wędzisk, kołowrotków a nawet przynęt (głównie chodzi o woblery) polecilibyście mu jako akcesoria na sprzedaż możecie podawać też konkretniejsze modele powyższych co się dobrze sprzedaje co jest solidne i trwałe itp. itd.

dziękuję w imieniu kolegi i swoim pozdrawiam.

No to się teraz zacznie jak każdy będzie wymieniać ulubiony sprzęt ;) Jeszcze taki sklep na świecie nie powstał, który by każdemu wędkarzowi pasował. Chyba dużo zależy od tego, w którym miejscu jest ten sklep, jak z konkurencją, ilu wędkarzy i jakie łowiska w okolicy etc. Może skoro prowadzi zoologię niech rozpocznie od dobrej(!) jakości przynęt żywych - białe, pinka oraz od rzeczy, których przeciętny wędkarz raczej nie zamawia się przez internet - np. zanęty, dodatki zapachowe, pellet, proteinki itp. Potem, gdy zorientuje co i jak będzie wiedział czego ludzie szukają.