rapala Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Aby tak na trochę oderwać się od rybek,postanowiłem tak dla zabawy ,abyście pochwalili się swoimi pulpitami i napisali jakich systemów używacie?.Czasami z takich fotek można się sporo dowiedzieć o ich właścicielach;).A więc robicie zrzut ekranu,plik zapisujecie w formacie np. jpg. i wrzucacie na forum:). Mój system to stary,poczciwy i niezawodny XP (legalny:D) i z tuningowany pod Viste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ja będę nieco bardziej oryginalny, mój system to uwaga: Malinowa Mandarynka 10.10 Co to takiego? To najzwyklejszy w świecie Linux Ubuntu - polscy spece nawali go Malinowa Mandarynka, czyż nie pięknie ? i do tego ta tapeta w w standardzie, czysty miód :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 Czysta poezja:D.Jak może niektórzy zauważyli na moim pulpicie jet także plik z obrazem Linuxa;) ale od ponad roku nie mam natchnienia aby go zamontować i troszkę na nim podziałać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoenx Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 U mnie gości jedyny słuszny system operacyjny - Linux, obecnie Fedora 14 z Xfce, lecz serce me należy do Debiana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 XP:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 ta dam! xp forever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Mól pulpit. Dopóki Robert nie wyzdrowieje i nie zasiądzie w nowym bolidzie w sesji wyścigowej stara renówka zostanie na pulpicie. Mam nadzieję , i trzymam mocno kciuki, ze stanie się to w czasie GP Węgier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts