Dominik18king Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Witam. Mam na oku wędke cormorana: http://allegro.pl/cormoran-speciland-carp-3cz-3-60m-100g-promocja-i1466167070.html I chciałem zapytać o wasze opinie. Szukam juz dość długo wędki bo pół roku. Chce gruntówkę w korku 3 cześciową . Ta wędka przypadła mi do gustu. Czy ktoś z was ma coś takiego?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 mam podobny model tyle że 3,90 i cw 50-100 zupełnie przyzwoity patyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Jak wygląda wykonanie?? Te 6 przelotek wystarcza?? Jestem zdecydowany kupić 2 wędki tylko muszę wiedzieć wszystkie wady i zalety. Nie chce kupić i żałować. Więc kolego stiff43 wędka jest warta tej kasy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Kolego @ Dominik18king czy każdorazowo kiedy wpadnie Ci w oko jakiś kij w korku będziesz zakładał nowy wątek?Im więcej będziesz kombinował tym mniej będziesz wiedział. P.S Kiedy w tamtym roku kupowałem Sharana w Niemczech to zajęło mi to ok.10min bo tyle mniej więcej trwała rozmowa ze szwabiszkiem i następne dwa dni aby pojechać i przywieść do domu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedek Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 gratuluje zakupu auta :x :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jak wygląda wykonanie?? Te 6 przelotek wystarcza?? Jestem zdecydowany kupić 2 wędki tylko muszę wiedzieć wszystkie wady i zalety. Nie chce kupić i żałować. Więc kolego stiff43 wędka jest warta tej kasy??? podejdż do sklepu wędkarskiego weż do ręki i sam oceń, według mojej oceny to dość przyzwoity sprzęt za te pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Kiedy w tamtym roku kupowałem Sharana w Niemczech to zajęło mi to ok.10min bo tyle mniej więcej trwała rozmowa ze szwabiszkiem i następne dwa dni aby pojechać i przywieść do domu! Z calym szacunkiem, wedka cormoran to nie jakis-tam volkswagenik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 No no. Wędki rdza nie chyta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal85 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Dominik18king "królu" z łaski swojej pomysł czasem sam idź i pomacaj w sklepie jakieś kijaszki i się zdecyduj (bo do przyszłego sezonu kija nie kupisz:cool:) a nie ( tak jak rapala zauważył) z każdym kijem nowy wątek malo tego ze z kijem to i z kolorem diod ps chcesz karpiówke?... kup greys'a i będziesz miał z głowy pozdrawiam i życzę szybkiego zdecydowania i zakupu hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 (edited) Jak by była taka możliwość to bym sprawdził sam. W Mielcu i okolicach nie ma kijka który mnie interesuje. Ok już nie będe o nic pytał. Myślałem że forum właśnie po to jest. Znów pomyłka.Generalnie nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Jeśli chodzi o kolor diod to pytanie normalne i na temat. Wystarczy napisać " bez znaczenia" . Wędkarstwo gruntowe dopiero od roku mnie interesuje. Nie znam się więc pytam. Jeśli jest to niezgodne z zasadami forum " przepraszam". P.S Sygnałki videotronika kupiłem wczoraj w kolorze zielonym i niebieskim. Może nie tak łowne jak te lila róż ale mam nadzieje że coś się złapie. Może jaki zaczep :) Edited March 15, 2011 by Dominik18king Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal85 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Dominik18king nie irytuj sie tak ale... no okej forum właśnie po to jest aby pytać, czytać, pisać, itd Dominik18king osobiście bym ci polecił pójść do blaszaka w mielcu (doradzić się gruszki) wziąć kilka kijaszków, pomachać nimi, a potem zapytać o nie na forum i wybrać coś odpowiedniego dla ciebie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
www2020 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Karp jak wiadomo najpierw zagląda na brzeg:) i ocenia sprzęt i jak mu się wtedy spodoba to jest branie na haku:D. Najważniejsze jest to co leży w wodzie na haku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 W blaszaku nic ciekawego nie ma tylko ceny. Np. videotronik za 56 zł z Tarnobrzega w blaszaku 84 zł.Blaszak to napewno najlepszy sklep w Mielcu ale wyboru nie ma. Ok zamykam ten wątek. Kupuje te kijki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts