ziomek Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Planuję zakup kilku woblerów szczupakowych,cenowo przemawiają Jaxony.Nie wiem czy dobrze pracują i jak są wykonane,może ktoś nimi łowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Mam parę woblerkow Jaxona ale nie szczególnie mi sie podobają, według mnie kolory sa za bardzo sztuczne a co to pracy nie mam większych zastrzeżeń. Ale wole dodać i kupić coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Podobny temat był całkiem niedawno na forum. Z jaxonów bardzo dobrze sprawdzają się ,,Karasie". Wujaszek przekłuł nimi niejednego szczupca i wobki te na pewno będą u mnie w pudle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
justfilied233 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 na wobka jaxon 4-5cm dobrze klenie mi brały, poza tym nie mam info. bo urwałem szybko na szczupaki bardziej polecam duże obrotówki albo wahadłówki no i oczywiście gumy, nie jednego już na nie łowiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts