kettler Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Wiecie może jaka woda w okolicach Leska? Jest szansa, że uda się w weekend tam wybrać ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 Byłem w okolicach Leska w środę, woda idealna do łowienia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kettler Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 W środę to może i fakt- teraz podobno się przybrudziła, pytanie na ile. Stan wody niby dobry ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Koledzy aż mnie rozczesało jak usłyszałem to . W nowinach podobno pisało ze ryby na Sanie są zatrute prawda to :(:( Tylko żeby to nie była prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
rurek22 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Koledzy aż mnie rozczesało jak usłyszałem to . W nowinach podobno pisało ze ryby na Sanie są zatrute prawda to :(:( Tylko żeby to nie była prawda Ale to chyba tylko "podobno". Szukałem w internecie i nie ma takiej informacji.Ani Nowiny24 ani Pan Google o niczym nie wiedzą. Nie siej paniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Wiesz tak mówili w robocie ze wyczytali Link to comment Share on other sites More sharing options...
rurek22 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Wiesz tak mówili w robocie ze wyczytali Ale ty parę postów temu biłeś się w pierś że wypuszczasz ryby. To czym się przejmujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genek Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Ale to chyba tylko "podobno". Szukałem w internecie i nie ma takiej informacji.Ani Nowiny24 ani Pan Google o niczym nie wiedzą. Nie siej paniki. http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100818/SANOK/648726528 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Po Pierwsze może są chore . A po Drugie mogą być przez jakiegoś drapieżnika wielkiego . A kolega w tym miesiącu złowił Jesiotra 120cm . Jak zwijał to mu uderzył Myślał ze mu połamie kija. dziś mi powiedział .Dziwił się ze na sanie są jesiotry. Może z Soliny poszły jak są ja tam nie wiem . Wy tam bardziej wiecie o Solinie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schizaaa Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Po Pierwsze może są chore .A po Drugie mogą być przez jakiegoś drapieżnika wielkiego . A kolega w tym miesiącu złowił Jesiotra 120cm . Jak zwijał to mu uderzył Myślał ze mu połamie kija. dziś mi powiedział .Dziwił się ze na sanie są jesiotry. Może z Soliny poszły jak są ja tam nie wiem . Wy tam bardziej wiecie o Solinie . Ja myślę tak : Ryby mogą chorować ponieważ zalało dużo oczyszczalni ścieków i innych szkodliwych dla środowiska fabryk itp. Ale nie widać żeby ryba zdechnięta płyneła z prądem .. Dziwi mnie to czemu w nowinach24 tak piszą/mówią .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schizaaa Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Wczorajszy wypad w bieszczady na San : Brzana 50 cm Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Widzę ,że nad Sanem młodzież wymiata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schizaaa Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Widzę ,że nad Sanem młodzież wymiata. Wydaje ci się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Ostatnio kilkodniowe wypady na San w moim wykonaniu to czysta porażka, żadnych większych ryb niż 25cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Wczorajszy dzień spędziłem z Federikiem nad Sanem w okolicach Dubiecka. Pogoda jak dla mnie wyśmienita , poziom wody i jej czystość idealna, takich warunków w tym roku na Sanie chyba jeszcze nie było. Głównym celem wyprawy miały być brzany, ale jak się potem okazało nie chciały zbytnio współpracować ,złapałem dwie sztuki poniżej czterdziestu. Natomiast świnka brała jak szalona w sumie złapałem ponad dwadzieścia sztuk, wszystkie w przedziale 35-40 cm.Do tego jeszcze parę kleni i cert. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Miko a na co łowiłeś, bo mi ostatni w ogóle nie brały w tym samym miejscu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Miko a na co łowiłeś, bo mi ostatni w ogóle nie brały w tym samym miejscu? Podejrzewam, że wczoraj coś byś nie założył na haczyk ,to wszystko by było dobrą przynętą. Ja osobiście łowiłem na białego,kukurydzę i makaron i na wszystkie te przynęty brały tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kettler Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Może ktoś napisać jak tam woda na Sanie w okolicach Dynowa i/lub Leska ? Trzeba by się gdzieś na zakończenie sezonu pstrągowego wybrać... pytanie tylko gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Byłem wczoraj na Sanie w Nienadowej, woda tragiczna jakieś 1,5m podniesiona i brudna. Chociaż warunki nie sprzyjały łowieniu spróbowałem swoich sił na grunt, rezultatem było 4 godzinne siedzenie bez ani jednego brania. Jeżeli nadal będzie padało kilka dni to na San nie ma co się wybierać przez minimum tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Dzisiaj odwiedziłem San w okolicach Dynowa, efekt mizerny, tylko jedna brzana na 50 cm i świnka na 35 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kettler Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Był ktoś może ostatnio na Sanie w okolicach Słonnego? Wybieram się tam na weekend i mam zamiar coś połowić Jakieś klenie? lipienie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimm Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ja byłem ostatnio (tzn. codziennie), klenie, brzany bardzo ładnie brały, woda czyściuteńka i bardzo mała. Woda idealna do łowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kettler Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 No to i ja w sobotę coś porzucam oby muszki podpasowały tam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Homa Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Wczoraj wyruszyliśmy z kolegą po kiju na San w okolicach Leska, połapać jesienne lipienie. Na miejscu okazało się że rzeka jest wyłączona z wędkowania z powodu rozgrywanego Jesiennego Lipienia Sanu. Z tego też względu zmuszeni byliśmy poszukać innego miejsca poniżej ostatniego sektora. Z informacji uzyskanych od zawodników udaliśmy się w okolice Zagórza. Nie zawiedliśmy się. Udało się przechytrzyć kilka lipieni, cert, kleni choć ryby nie najlepiej żerowały. Tym sposobem poznaliśmy nowy odcinek Sanu nad który na pewno wrócimy. A to jeden z lipieni Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Koledzy, jak wygląda woda po ostatnich opadach na Sanie w okolicach Dubiecka, jest szansa połowić na weekendzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts