VeJeK Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Witam Na sprzedaż posiadam wedke castingową idelaną na jesienego okonia Wedka robiona przez "mekamil" z forum jerkbait Wędką idealnie rzuca sie przynetami w przedziale 3-5g ,u mnie współpracowała z nanofilem 0.10 Wedka opisana na jednym ze zdjęć Teraz przechodze do wizualnego minusa Wedka miala przygode w postaci zlamania przy przelotce szczytowej, oddałem to do osoby która zajmuje sie naprawą wędek, nie zgodziłem sie na skracanie jej wiec wędka dostała miedzy dwa złamane elementy małą jak sie nie mylę węglową wykałaczkę oraz została do okola zabezpieczona czymś w rodzaju taśmy węglowej Po tym zdażeniu łowiłem kijem kilka miesiecy cholując np bolenia 60cm czy brzane w okolicach 50cm i z kijem wszytsko jest ok Cena 150zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeJeK Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 100zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeJeK Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 90 zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts