Siksa Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Po długich i burzliwych naradach, postanowiliśmy. Robiąc ukłon w stronę aktywnych ostatnim czasem kolegów z Mielca, spotykamy się nad Wisłoką w Przecławiu. Termin spotkania to 10.04, a termin rezerwowy 17.04. Spotykamy się w miejscu gdzie odbyły się zawody GP w zeszłym roku. To jest w bezpośrednich okolicach mostu drogowego. Godzina spotkania nie została jeszcze ustalona, ale to już mniejszy problem i zostanie rozwiązany dość szybko. Prosiłbym aby osoby chętne dały znać, że się pojawią 1. Siksa 2. kokos 3. Gochu 4. dedek 5. Oktawian 6. Qlux 7. Dziencioł 8. mapet77 9. ŁukaszZ 10. Miko 11. komandos 12. adamus78 13. Bogol 14. bodeczekk 15, phoenx 16. Dzach 17. M. Porada 18. Geo 19. rapala 20. Marcin 21. stiff43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ja sie pisze ale dojade troche później bo w ten sam dzień czyli 10.04 mam zawody spiningowe na otwarcie sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ja będę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedek Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 i ja się pojawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Obiecałem puchar za złowienie największej ryby zlotu, więc muszę się zjawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qklux Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 witam.Ja postaram sie być, na dzień dzisiejszy na 90% jestem.nie wiem jak z pracą bo grafik na kwiecień bede widział w ostatni dzień marca. Jeśli kolega Dzieciol sie wybiera to przypominam o piwie które stawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 No to muszę się zjawić, bo mi darmowy browar przepadnie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qklux Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 hehe tylko napisz jaki lubisz co by ci podniebienie zacnie uraczyć :D możesz zabrac ze sobą swoje cudeńka (woblerki) to może sie coś zakupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 No i ja się pojawię!!! Jakże mógłbym opuścić zlot:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 No mnie też można wpisać na listę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Proszę i mnie dopisać do listy, tak jak obiecywałem wcześniej, kufel na "browarka" też przyjedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ja prawdopodobnie też się zjawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 No Panowie nic innego nam nie pozostało tylko się modlić żeby wisłoka była łaskawa bo z tym różnie bywa na wiosne..niestety:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Mam pytanie na jakie ryby mam się tam nastawić? Kleń tam występuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Jak znam Wisłokę to pewnie głównie kleń i okoń. Poza tym w kwietniu wielkiego wyboru nie ma. Jak tylko będę mógł to będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Dopiszcie i mnie , postaram się zjawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodeczekk Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Myślę że będę ale pewności nie mam PS. Jeśli będę to mogę kogoś zgarnąć z okolic Kolbuszowej po drodze Edited March 23, 2011 by bodeczekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoenx Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Ja również proszę o wpisanie na listę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Kolega @Dziencioł potwierdza, że na zlocie będzie możliwość potestowania jego wobów i ewentualny ich zakup:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzach Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Piszę się na ten zlot . W końcu trzeba poznać na żywo niektórych kolegów. Oby tylko nam nie popadało kilka dni wcześniej ,bo wtedy wędki będą symboliczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Mam pytanie na jakie ryby mam się tam nastawić? Kleń tam występuje? Myślę, że łowione będą same klenie, może komuś uda się złowić jazia. Na zawodach nie padł żaden okoń, a łowiliśmy we wrześniu, czyli teoretycznie dobrym okresie na te ryby. @Dzach, co do deszczu to istnieje jeszcze termin rezerwowy na 17.04. Pogoda długoterminowa na razie napawa optymizmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Porada Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Witam serdecznie! Do udziału w planowanej imprezie zgłaszam Kolegę Mateusza Poradę. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Mam pytanie do kolegów wyrażających chęć do uczestnictwa w zlocie: CZy ktoś będzie używał innej metody niż spining? Jeżeli tak to jakiej? pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Porada Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Czy organizatorzy zlotu ustalili już godzinę rozpoczęcia zlotu? Jak czasowo potrwa taka impreza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Witam. Czy mógłby ktoś zaznaczyć na jakieś mapce miejsce spotkania, bo nie znam tamtych terenów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts