semixx01 Posted March 29 Share Posted March 29 Mieszkam w powiecie Ropczycko Sędziszowskim i nie mam karty wędkarskiej. Nie wiem gdzie mogę łowić ryby oprócz łowisk prywatnych, mieszkam obok Wielopolki w której nie raz łowiłem ale koło mnie jakoś nie biorą, udało mi się złowić jedynie małe rybki, nawet nie wiem jakie. Zależy mi aby to było jakieś jezioro, rzeka a nie łowisko za które trzeba płacić. Jeśli ktoś jest z tych okolic i wie gdzie są fajne miejsca do łowienia ryb to byłbym wdzięczny za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted March 29 Share Posted March 29 Musisz posiadać kartę wędkarską. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob1993 Posted March 30 Share Posted March 30 Albo szybko biegać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papltr Posted March 30 Share Posted March 30 Mistrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted March 30 Share Posted March 30 2 godziny temu, papltr napisał: Mistrz I jak w tym kraju ma być lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogps Posted March 30 Share Posted March 30 Bałtyk nie trzeba dużo płacić i nie jest potrzebna karta wędkarska https://girm.gov.pl/rybolowstwo-rekreacyjne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts