rmaj91 Posted September 9 Share Posted September 9 Cześć, Jakis czas temu zmieniłem hobby i po upływie buforowego czasu mam do sprzedania pare rzeczy z mojej kolekcji. Do sprzedania następujące: - Wedka na blanku fishing art SLS7610-2N, zbrojona przezemnie na torzitach w spirali. Była nad wodą z 10 razy. ZDJECIA Cena: 1200zł - Wedka na blanku fishing art ULF706-2N, zbrojona klasycznie przez fishing art. Szczerze powiedziawszy to nie pamietam co to za przelotki, wydaje mi sie ze jakies tytanowe. Wedka nigdy nie uzywana ZDJECIA Cena: 1300zł - Blank jednoczesciowy fishing art ULXF698-1N ZDJECIA Cena: 800zł - multik Lurestar c9 Air + ceramiczne łożyska. Uzywalem go z pierwszym castem na liscie. Nad wodą rowniez z 10 razy. ZDJECIA Cena: 250zł - multikk Tsurinoya KF 50S. Nowy nie uzywany ZDJECIA Cena: 300zł - cast z aliexpress AG-S602UL 6'0'' 0.8-5g ZDJECIA Cena 80zł Wedek i blanku wolałbym nie wysyłac, preferuje odbior osobisty (mieszkam w leżajsku). Moge się ustawic gdzies w okolicy nad jakims lowiskiem zeby mozna bylo porzucac itp. Multiki moge wyslac i w sumie ten tani cast z ali rowniez (tylko bede potrzebowal czasu na ogarniecie jakiegos sensownego opakowania) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmaj91 Posted Saturday at 11:15 AM Author Share Posted Saturday at 11:15 AM cast z aliexpress i Tsurinoya sprzedane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts