FriQ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Zastanawiam się nad kupnem spiningu na Wisłokę ;D Pierw myślałem, o feederze, albo chyba spróbuje ze spiningiem. Jakie polecicie i w rozsądnej cenie ;D Cena coś koło 100 zł... Pierw myślałem, na okonie, bolenie, jakiś szczupak. Tylko nie chce jakiegoś kija sztywnego typu cw. 30 w góre. Myślałem o czymś lekkim. Ale lekkie na okonki, to wklejanka a słyszałem, że wklejanki się łamią. Myślałem o czymś czułym na okonki, oraz mocnym na jakiegoś szczupaczka. Myślę, że coś zaradzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoenx Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Zastanawiam się nad kupnem spiningu na Wisłokę ;D Pierw myślałem, o feederze, albo chyba spróbuje ze spiningiem. Jakie polecicie i w rozsądnej cenie ;D Cena coś koło 100 zł... Pierw myślałem, na okonie, bolenie, jakiś szczupak. Tylko nie chce jakiegoś kija sztywnego typu cw. 30 w góre. Myślałem o czymś lekkim. Ale lekkie na okonki, to wklejanka a słyszałem, że wklejanki się łamią. Myślałem o czymś czułym na okonki, oraz mocnym na jakiegoś szczupaczka. Myślę, że coś zaradzicie W tych pieniążkach to Robinson XENON 270/5-20 i Konger Arcus Spin 270/20 (lub Black Tiger) - nad tymi kijkami robiłem 'doktorat' jak kupowałem kijek, ale nabyłem używanego Diplomata 270/5-18 - popytaj, może ktoś chce się pozbyć używanego kijka lepszej klasy w dobrych pieniążkach:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FriQ Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 Aha, to wiem przynajmniej czego szukać. Słyszałem już kiedyś o tym Black Tigerze, że jest dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts