Pittspeed Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Mam pyt, gdzie można złowić fajnego węgoża, tz +60 cm macie jakieś zbiorniki z tymi szaleńcami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
justfilied233 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 okaz około twojego podanego wymiaru a nawet 2 były złowione na Dyndach w Trzcianie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 nie ma gdzieś inndziej, to łowisko mi się z karaśiami kojarzy tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Słyszałem że na Czarnej Sędziszowskiej i na Solinie wyciągali ładne węgorze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Lipie, na pewno są +80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 żwirownia na Kwiatkowskiego mało ale spore:) na Lipiu też są Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Osobiście na Czarnej Sędziszowskiej złapałem dwa 88 i 77 cm,ale to było dwa lata temu.W sumie nastawiałem sie na sandacza i to był przyłów.Na pewno są duże sztuki.:)Obrazek (2).jpg (87.3 KB) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ja bodajże 2 lata temu złowiłem na Tamie w Żołyni na 67 cm ale nie wiem jak tam teraz jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 o Czarnej słyszałem , ale to dawnbo było, tylko że 40-50cm wtedy były, może podrosły już Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Hej Chciałem trochę odkurzyć temat... gdzie mogę połowić tą rybę i na co .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolano1997 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Na Czarnej , 2 tygodnie temu przez noc 4 złapaliśmy z kolegą , na zwykłą kopanke . 50-60 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
popek_1990r Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Ha, też złowiłem węgorza około 50cm. Uwaga, złowiłem go w Leżajskim zbiorniku "Floryda" Pływa dalej. Przynęta : rosówka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Koledzy odnawiam troszkę temat słyszeliście może o jakiś miejscówkach na tą niesamowitą rybkę,sam łapałem na Czarnej Sędziszowskiej ale właśnie tylko takie 50. Interesuje mnie w tym roku właśnie ta rybka i ona będzie celem nr 1, wszelkie inf mile widziane przynęty ,itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Niebawem może być po węgorzach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Dnia 20.01.2014 o 10:32, raftik napisał: Koledzy odnawiam troszkę temat słyszeliście może o jakiś miejscówkach na tą niesamowitą rybkę,sam łapałem na Czarnej Sędziszowskiej ale właśnie tylko takie 50. Interesuje mnie w tym roku właśnie ta rybka i ona będzie celem nr 1, wszelkie inf mile widziane przynęty ,itd. Wisłok, pływają okazy 100+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Dzięki kolego musimy się razem wybrać . Tylko pościł z 2014 Pisz na priv kiedy jedziemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Przed chwilą, raftik napisał: Dzięki kolego musimy się razem wybrać . Tylko pościł z 2014 Pisz na priv kiedy jedziemy hahahaha nie zauważyłem ale cóż, węgorze nadal są Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts