biedula Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 http://www.erka.yoyo.pl/ Te 3 cm mają 2,8g, wystarczy żeby rzucić pod drugi brzeg Wisłoka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 http://www.erka.yoyo.pl/Te 3 cm mają 2,8g, wystarczy żeby rzucić pod drugi brzeg Wisłoka? To zależy od wędziska,żyłki i na jakim odcinku będziesz łowił a także czy będziesz brodził Link to comment Share on other sites More sharing options...
biedula Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Bez brodzenia, żyłka 0,16mm, kij 2,70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Bez brodzenia, żyłka 0,16mm, kij 2,70. Jak kijek jest wystarczająco sprężysty to w wielu miejscach kolega ma szanse na podanie przynęty pod przeciwległy brzeg ja moim equsem czasami przerzucam Wisłok przynętą warzącą 2g wariat ze mnie co ? hehe Pod uwagę też trzeba wziąć warunki atmosferyczne jak snajperzy wilgotność,ciśnienie, wiatr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikael Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 i ruch obrotowy ziemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Biedula rozumiem że mowa o tych najmniejszych bączkach na jednej kotwicy. Jeżeli są to woblery tonące (powinno być oznaczone literką T pod sterem) to z powodzeniem można dorzucić. Sam mam takich około 10 i latają kapitalnie. Gorzej z pracą, niektóre są moim zdaniem przeciążone i żeby wprawić je w odpowiednią pracę trzeba silniejszego nurtu bądź b szybkiego zwijania. Zdecydowanie wolę rozmiar wyżej, moje ulubione Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 W ogóle ma ktoś kontakt do wytwórcy tych woblerów?? Bo mail na stronie jest nieaktualny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 W ogóle ma ktoś kontakt do wytwórcy tych woblerów?? Bo mail na stronie jest nieaktualny. Swego czasu robiłem dochodzenie. Dzwoniłem do sklepów, wysyłałem emailem - bezskutecznie. Koleś zapadł się pod ziemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Hehehehe...przeszedł do podziemia...tzw "woblery undergroundowe":D W Rzeszowie w sklepie Murena są w stałej ofercie i z tego co mi gość mówił, nie zapowiada się żeby miało ich braknąć, jednak źródła zakupu nie chciał wyjawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Hehehehe...przeszedł do podziemia...tzw "woblery undergroundowe":D W Rzeszowie w sklepie Murena są w stałej ofercie i z tego co mi gość mówił, nie zapowiada się żeby miało ich braknąć, jednak źródła zakupu nie chciał wyjawić O widzisz to będę musiał zrobić sobie wycieczkę do Rzeszowa Na jakiej ulicy jest ten sklep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biedula Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 W tym sklepie to pewnie po 6 zł raczej nie chodzą tylko drożej Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 W tym sklepie to pewnie po 6 zł raczej nie chodzą tylko drożej Do 10zł jestem skłonny dać bo to naprawdę łowne przynęty Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 8,5 za sztukę Gość jest dość specyficzny w obsłudze klienta, ale się nie zrażaj;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordy Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 W Rzeszowie w sklepie Murena są w stałej ofercie i z tego co mi gość mówił, nie zapowiada się żeby miało ich braknąć Apioo chodzi o sklep Madlera na Podwisłoczu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Madler na Podwisłoczu już nie istnieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordy Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Ale lokalizacja jest ta sama czy Murena jest w innym miejscu niż punkt "A" na mapie ? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Ordy, pryz krzyżowce Podwislocza z Aleja Powstańców jest wloska restauracja, musisz iść za ta szeregówkę, obok tej restauracji z tylu jest Murena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Odkopie temat Czy ktoś z lokalnych kolegów miał by czas sprawdzić czy te woblerki o których mowa są dalej dostępne? Nie mam numeru telefonu a nie chciał bym jechać na darmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal85 Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Odkopie ponownie chętnie bym kupił takie woblerki, może ktoś wie gdzie można je dostać, lub może ma ktoś do odsprzedania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts