Jump to content

eRKi

Recommended Posts

Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Bez brodzenia, żyłka 0,16mm, kij 2,70.

Jak kijek jest wystarczająco sprężysty to w wielu miejscach kolega ma szanse na podanie przynęty pod przeciwległy brzeg :D ja moim equsem czasami przerzucam Wisłok przynętą warzącą 2g :D wariat ze mnie co ? :P hehe

Pod uwagę też trzeba wziąć warunki atmosferyczne ;) jak snajperzy wilgotność,ciśnienie, wiatr :D

Biedula rozumiem że mowa o tych najmniejszych bączkach na jednej kotwicy. Jeżeli są to woblery tonące (powinno być oznaczone literką T pod sterem) to z powodzeniem można dorzucić. Sam mam takich około 10 i latają kapitalnie. Gorzej z pracą, niektóre są moim zdaniem przeciążone i żeby wprawić je w odpowiednią pracę trzeba silniejszego nurtu bądź b szybkiego zwijania. Zdecydowanie wolę rozmiar wyżej, moje ulubione :)

W ogóle ma ktoś kontakt do wytwórcy tych woblerów?? Bo mail na stronie jest nieaktualny.

Swego czasu robiłem dochodzenie. Dzwoniłem do sklepów, wysyłałem emailem - bezskutecznie. Koleś zapadł się pod ziemie :(

Hehehehe...przeszedł do podziemia...tzw "woblery undergroundowe":D W Rzeszowie w sklepie Murena są w stałej ofercie i z tego co mi gość mówił, nie zapowiada się żeby miało ich braknąć, jednak źródła zakupu nie chciał wyjawić:P

Hehehehe...przeszedł do podziemia...tzw "woblery undergroundowe":D W Rzeszowie w sklepie Murena są w stałej ofercie i z tego co mi gość mówił, nie zapowiada się żeby miało ich braknąć, jednak źródła zakupu nie chciał wyjawić:P

O widzisz to będę musiał zrobić sobie wycieczkę do Rzeszowa :) Na jakiej ulicy jest ten sklep?

• 4 weeks later...
W Rzeszowie w sklepie Murena są w stałej ofercie i z tego co mi gość mówił, nie zapowiada się żeby miało ich braknąć

Apioo chodzi o sklep Madlera na Podwisłoczu ?

• 1 year later...
  • 8 months later...