Jump to content

Umawialnia

rapala

Recommended Posts

Sezon w pełni,zbliża się czas urlopowy ,większość z nas ,planuje więcej czasu poświęcić wędkowaniu.Postanowiłem założyć taki wątek aby nie zaśmiecać działu "Wieści znad wody" postami w stylu "Wybiera się ktoś ,dzisiaj na ...Wilczą Wolę":D.Wspólnie, zawsze raźniej czy to podreptać nad rzeką,czy jakiś wypad kilkudniowy na rybki ,czy wreszcie posiadanie wolnego miejsca w pływadełku;).A więc niech będzie to miejsce w którym złożymy "ofertę" i będziemy mogli się umówić na wspólne wędkowanie.

@houpiedz nie ma o czym mówić;).Gdybym dzisiaj nie zaiwaniał na działce z kosą spalinową w rekach to pewnie w tej chwili jechał bym na Wilczą.Piękna burza się szykuje:D.A po deszczu rybka lubi kumać;).Pewnie wybiorę się w piątek z samego rana na kilka godzin,może się ktoś załapie?

@Lobosss,niestety to jedno wolne miejsce na pontonie jest już zajęte,gdybyś napisał parę godzin wcześniej to nie było by sprawy;).Tak czy inaczej ,bierz pływadełko i przyjeżdżaj,zawsze można spiąć pontony linką,damy radę po kogutować;).Na Wilczą wybieram się z samego rańca tak żeby być na wodzie ok.4.00 i popływam dokąd nie zrobi się gorąco no chyba że rybki będą chętne do współpracy,zresztą cały dzień mam raczej wolny.

W sobotę będę rano i prawdopodobnie będę miał jedno wolne miejsce;).Odnośnie dzisiejszego dnia to raczej wypadzik przełożę na godziny popołudniowe i popływam do wieczora.Coś ta pogoda nie pewna:rolleyes:.

Dzisiaj wybrałem się dosłownie na trzy godzinki ,ot tak z doskoku,@Grześ dysponował jednym wolnym miejscem więc skorzystałem z zaproszenia.Niestety lipa totalna,jedyne puknięcia jakie zanotowałem to o korzenie:D.Zresztą @Lobosss ,którego później spotkałem na brzegu też narzekał.

• 2 weeks later...

Panowie jutro uderzam na kochaną Wisełkę.Przez mielec przejeżdżam 5-30,kierunek Rożniaty ewentualnie Ostrówek-elektrownie.Ja jadę na spina.Pusty stan w samochodzie także moge podebrać kilku.Czekam kilkanaście chwil na propozycje.:D;)