Krzysztof Sz. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 (edited) Witam. Chciałbym popytać was, jaki kołowrotek wolno biegowy nadał do feedera - konkretnie tego. Planuję skompletować w bliskim czasie gruntówkę, a sam nie wiem jaki kołowrotek wybrać. Cena - do 70-80zł. Czy Golden BX 1000 się nada? #Edit Znalazłem też feedera do 180g z węgla. http://www.zlotarybka.com.pl/wedkarstwo-gruntowe-wedki---feedery-feeder-bravo-360cm--180g-o_l_184_2461.html Edited June 4, 2011 by Krzysztof Sz.
Krzysztof Sz. Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Nikt nie ma pojęcia jaki kołowrotek wybrać do feedera?
robin Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nikt nie ma pojęcia jaki kołowrotek wybrać do feedera? Wg. mnie kołowrotek z wolnym biegiem do feederka nie najlepiej sie nadaje, nie wykorzystasz go.
mapet77 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jestem tego samego zdania co kolega robin. Jeśli łowisz na feder to siedzisz przy wędce, jeśli masz ochotę oddalać się od wędki to ta metoda na 100% nie jest dla Ciebie kolego;) Jeśli już jednak miałbym coś polecać to fajne kołowrotki ma Okuma. Ja jednym już 8 lat łowię i nawet do niego nie zaglądałem do środka.
Krzysztof Sz. Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Gadałem z wujkiem w sobotę, to mówił że jakbym miał wolno biegowy to by mi wędki nie porwało, tzn. że jakby zaczepiło się coś mocnego to by mi wędkę mogło porwać. Ale ok, w takim razie jaki kołowrotek w miarę dobry byłby na feeder?
Recommended Posts