Dominik18king Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Witam. Panowie chciałem zakupić sobię jakąś wagę. Nie musi to być jakieś gadające cudo za 500zł z dokładnością do 0.001gr. Chodzi mi o jakąś przyzwoitą wagę do 50zł. Najlepiej cyfrowa ( według mnie dokładniejsza) chodź może się mylę. Prosił bym o jakies linki z alledrogo ale takich wag które sami macie i wiecie że poczciwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Ja używam tej wagi, trochę droższa niż 50zł ale może na allegro znajdziesz taniej. A tę naprawdę warto kupić, chociażby na wytrzymałość baterii-moje ostatni zmieniłem po 2 sezonach używania, ważne aby po łowieniu usunąć baterie z wagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić tą wagę http://www.szczupak.pl/produkt,603 od dobrych kilku lat ją eksploatuje i działa bez zarzutu.Niestety musiałbyś trochę dołożyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Poszukuję wagi z chwytakiem i nie wiem jaką wybrać, niedawno była w sprzedaży taka waga jeśli się nie mylę Rapali ale nigdzie nie mogę jej znaleźć Pomóżcie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts