Dominik18king Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witam. Panowie chciałem zakupić sobię jakąś wagę. Nie musi to być jakieś gadające cudo za 500zł z dokładnością do 0.001gr. Chodzi mi o jakąś przyzwoitą wagę do 50zł. Najlepiej cyfrowa ( według mnie dokładniejsza) chodź może się mylę. Prosił bym o jakies linki z alledrogo ale takich wag które sami macie i wiecie że poczciwa.
mapet77 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja używam tej wagi, trochę droższa niż 50zł ale może na allegro znajdziesz taniej. A tę naprawdę warto kupić, chociażby na wytrzymałość baterii-moje ostatni zmieniłem po 2 sezonach używania, ważne aby po łowieniu usunąć baterie z wagi.
rapala Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić tą wagę http://www.szczupak.pl/produkt,603 od dobrych kilku lat ją eksploatuje i działa bez zarzutu.Niestety musiałbyś trochę dołożyć.
ryba7 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Poszukuję wagi z chwytakiem i nie wiem jaką wybrać, niedawno była w sprzedaży taka waga jeśli się nie mylę Rapali ale nigdzie nie mogę jej znaleźć Pomóżcie!
Recommended Posts