Jump to content

Recommended Posts

Posted

PSW istnieje już kilka lat. Przez ten okres ewoluowało ze zwykłego forum wędkarskiego w zjawisko społeczne. Jest kopalnią wiedzy na temat praktyki wędkarskiej ale też przepisów prawnych i etyki. Czy najwyższy czas żeby społeczność PSW udzieliła sie społecznie? Pisze to, ponieważ jeden z Waszych kolegów potrzebuje wsparcia i pomocy. 1200km od Rzeszowa, na północy Niemiec swoja łódke zakotwiczył na jakis czas kolega @Gochu. W promieniu 50km od Gromitz nie ma dostepu do prasy wędkarskiej w jezyku polskim. Nie była by mu potrzebna gdyby nie fakt, że nie ma czasu na wękowanie. Nie ma tez stałego dostepu do internetu co uniemożliwia korzystanie z artykułów zamieszczonych w sieci. Chciałbym zorganizować zbiórke prasy, książek, filmów DVD o tematyce wędkarskiej aby ulżyć biedakowi w męczarniach (jeszcze 3 miesiące). Oczywiście wszystko po powrocie zwracam z na(piwo)wiązką. POMOŻECIE!?

Z dalekiego kraju pozdrawiam :)

Gochu

Posted

Biorąc pod uwagę, że nie mam zbyt wiele czasu wolnego...jedna sztuka na dzien wystarczy czyli jakies 80 do końca pobytu... i jak najwiecej o karpiowaniu!

Posted

Mam sporo egzemplarzy z lat 90-2000 Swiata Spinningu i Wędkarskiego Świata.

Chętnie oddam. Tylko kwestia odbioru, lub przesyłki.

Posted

Dzieki za pomoc. Dzieki takim kolegom nie trace wiary w ludzi!

Tak sobie pomyślałem, że ciężko bedzie zebrać to wszystko ale mam pomysł. Sezon wędkarski w pełni, każdy zagląda często do do sklepu wędkarskiego. Może by tak zostawić to w Karinie przy Warszawskiej a moja kochana druga połowa podjedzie tam, zabierze i wyśle. Powiedzmy końcem miesiąca?

Posted

@Gochu,nie ma sprawy daj znać ze dwa dni wcześniej jak żona będzie się wybierać na Warszawską to podrzucę.Ale tak sobie patrzę na cennik naszej kochanej Poczty Polskiej i z tego wynika że trochę będzie Cię to kosztowało:eek:.Paczka do 2kg. w obrębie Unii to coś około 60zł:D.Chyba że masz kogoś kto zjeżdża na jakiś czas do Polski i jak będzie wracał to Ci to podrzuci;).Ale to już Twój problem:D.

Posted

Zapakuję kilka egzemplarzy Wędkarskiego Świata, z napisem dla Gochu.

Prosze o info kiedy podrzucić do Kariny na Warszawską.

Posted

Gochu ja jutro rano wyjeżdżam na strzelnicę i wracam we wtorek wieczorem i dopiero w środę mogę najwcześniej dostarczyć kilkanaście egzemplarzy WW, Wędkarza Polskiego i Wędkarskiego Świata do Kariny. Napisz mi czy to nie za późno.

Posted

Wszystkim serdecznie dziekuje :) Akcja zostaje wstrzymana ze wzgledu na to że pakuje manatki i wracam do Polski na poczatku przyszlego miesiaca :D Tak czy siak przy najbliższej okazji wszyscy macie u mnie butelke chłodnego napoju bogów :)

• 3 weeks later...