damian0550 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 (edited) Witam , chciałbym się więcej dowiedziec o metodach tego połowu, napewno ktoś z forum miał "na żywo" z tym stycznośc. A więc jakie są minusy a jakie plusy,co jest potrzebne do takiego zestawu (wiadomo wędka,żyłka itd), i jak to się wszystko montuje i najważniejsze!!! Ryba tym gardzi czy się interesuje??? Pozdrawiam i Dziękuje za jakiekolwiek podpowiedzi. Edited August 3, 2011 by damian0550
robin Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Masz tu trochę info.http://www.siwobrody.pl/pva-kontra-metoda/
damian0550 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 A może ma ktoś jakieś doświadczenia na własnej skórze łowiąc taką metodą?
rapala Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A jakie informacje Cię interesują?I od razu dodam że łowienie z PVA to nie metoda połowu tylko sposób podawania zanęty;).
damian0550 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 No właśnie . Ja byłem przekonany że tylko do tego. Do czego ta PVA jeszcze służy. ??? Ciekaw jestem naprawdę bardzo bo myślę na takie coś łowic.
Mateusz91 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A do czego jeszcze ma służyć worek, który przeznaczony jest do podawania zanęty? Weź kolego odpal google, wpisz frazę: PVA i wiele się dowiesz, a nie sypiesz tutaj takie tematy wzięte chyba z samej chęci napisania nowego tematu. A jeżeli masz zamiar "NA" to łowić, to może Cię rozczaruję, ale nic nie złowisz:D
Recommended Posts