isingar Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Mogł by ktos poddac info jakie sa tam ryby.Jakie oplaty są tam pobierane.Czy zbiornik jest aktualnie otwarty? Dzieki za Info;)
isingar Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Trzciane kolo Świlczy 15km od rzeszowa. Staw jest naprzeciw tych 2 zwiazkowych. Nie wiem wgl czy jest tam mozliwosc lowienie. Lowil tam ktos moze?
robin Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kiedyś to był zbiornik związkowy tzw. pod olszynami i był nawet zadbany a teraz tam jest "ścieżka ekologiczna" i nie można łowić. Tydzień temu tam przechodziłem i ze stawu zostało zakrzaczone bajoro.
kyt54s Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kiedyś to był zbiornik związkowy tzw. pod olszynami i był nawet zadbany a teraz tam jest "ścieżka ekologiczna" i nie można łowić. Tydzień temu tam przechodziłem i ze stawu zostało zakrzaczone bajoro. Ale,że co!!!? Ja tam byłem miesiac puźniej poo twoim napisaniu posta i efekty całkiem zadowalające! Kilkanaście sztuk karasi takich nawet do 30cm (2 chyba mielismy z kolega powyzej 30) i 3 karpiki nie wymiarowe ,bo nie wymiarowe,ale były
robin Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jeżeli łowiłes na stawie "pod olszynami" to nielegalnie, a jeżeli to kolejna Twoja prowokacja to zasługujesz na nastepne ostrzeżenie.
Recommended Posts