LukaszZ Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Cześc Załoga! Gdyby ktoś miał nadmiar albo namiar na sklep gdzie można kupić proszę o info. Chodzi o specyficzny kolor. Banjo z białym brzuchem i zielonym grzbietem (grzbiet z brokatem/pieprzem). Jak na obrazku:
Dzienciol Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Na alledrogo są, ale w innych kolorach. http://allegro.pl/listing.php/search?us_id=13622827&string=banjo+relax&fb=1 Może mają takie tylko nie wystawili. Też planuje zakup takich gumek:D
LukaszZ Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dziencioł allegro i sklepy monitoruje już od dłuższej chwili i niestety nie ma...Kiedyś były w sklepie w mielcu ale oczywiście sklepikarz nie domówił tego koloru tylko wziął jakieś dyskotekowe :/ Jogo - ujdzie
LukaszZ Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Ok znalazłem gościa który ma wszystkie gumy Relaxa. Ceny takie sobie (np Banjo 1,5zł) ale przynajmniej nie ma problemu z dostępnością bo to chyba jakiś sklepik przy samej fabryce Relaxa. Jak ktoś chce namiary to pisać. A temat myślę do zamknięcia
krs Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Podeślij mi na PW namiary na tego gościa. Dzięki. A temat myślę do zamknięcia W Administracji (na szarej belce na górze wątku) masz opcję zamknięcia.
przemekwedkarz Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jeśli byłaby taka możliwość to prosiłbym o podesłanie namiarów na PW. Z góry dzięki.
LukaszZ Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 (edited) Namiary: King Shad Sławomir Czyżewski ul.Żeromskiego 35/127 58-260 Bielawa Nip 882-147-70-78 email. [email protected] tel.519502474 pzdr Strona sklepu jeszcze chyba nie funkcjonuje w 100% ale gościu jest raczej pewny bo polecony został przez pracownika firmy Relax. Edited September 1, 2011 by LukaszZ
jon987 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Można też dostać te gumy w sklepie wędkarskim w Dębicy w rynku koleś może załatwić ale trzeba kupić całą paczkę bo musie te gumki nie sprzedają.
krs Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Wątek przeniesiony z działu Giełda Namiary:King Shad .... Strona sklepu jeszcze chyba nie funkcjonuje w 100% ale gościu jest raczej pewny bo polecony został przez pracownika firmy Relax. Sklep już działa, w ofercie bardzo duża ilość przynęt Relaxa, adres : http://www.kingshad.pl Pojawiła się nowa(?) przynęta Relaxa, która spodoba się szczególnie fanom Mannsa Nazywa się Terminator 3, wygląd ma podobny do Mannsowego Predatora 3. Jak tylko będzie dostępna to z pewnością ją zakupię. Kształt zbliżony do Predatora w kolorystyce Relaxa to może być strzał w dziesiątkę http://www.relaxlures.com/katalog/2011_2012/TR3-S.pdf
Wilku Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Szukając gum RELAX natrafiłem na dwa sklepy internetowe. Pierwszy wymieniony powyżej King Shad - imponujący wybór, ta sama miejscowość więc oferta bogata. Sam sklep internetowy chyba nie nadąża za producentem bo nie wszystkie zdjęcia gum są dodane, ale można je kupić. Cena przyzwoita, ale UWAGA kupować można w paczkach po 10 szt., 5 szt. w zależności od gumy. Drugi to Okonek (choć spoglądając teraz na niego to mają marny wybór) choć słyszałem że można tam kupić wszystkie gumy RELAX'a. Możliwość kupowania dowolnej liczbie sztuk w niskiej cenie i tańsze koszty przesyłki w porównaniu z KING SHAD. Na allegro namierzyłem sklep z Baranowa Sandomierskiego Andorafish - sporo różnych gum RELAX'a może nie wszystkie są wystawione? ale dobre ceny. Planuje kupić trochę różnych modeli i zrobić testy, a następnie dobrać się do KING SHAD ;]
Recommended Posts