Pittspeed Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Witam mam do was wszystkich zapytanie niech się każdy wypowie na temat straty wartośći używanych sprzętów jak według was powinna się kształtować cena wdg mnie, nawet jak coś ma 1 miesiąc to powinno być co najm niej 30 % tańsze bo już nie jest nowe jeżeli coś sprzedajemy co ma od miesiąca do roku to powinno być 30-50% taniej od 1 roku do dwuch powinno być 50% to tylko moje zdanie nierozumiem niektórych osób z forum któży sprzedając używaną wędke opuszczają 20 zł od ceny nowej to się mija z celem, ponieważ , większość osób woli dopłacić te 20 dychy i mieć nową dlatego jest ten post aby skompstwo się nie szeżyło pozdrowienia dla wszystkich prośba o wasze opinie
robin Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie jestem ostatnim głąbem , ale tak szczerze mówiąc, nie wiem o co "kaman" w tym poście.
Dj.McG Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Z ekonomi ci powiem: że to niewidzialna ręka rynku steruje cenami rynku. czytaj jeżeli ktoś kupi wędkę za 100zł i sprzeda za 150zł to jego sprawa. Sprzęt jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić.
Siksa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Myślę, że Dj. McG wyczerpał tamtat. Pozwolę sobie na jego zamknięcie.
Recommended Posts