mateusz95 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mam zamiar zakupic kilka sztuk wobków SALMO.Jakie modele polecacie szczególnie pod szczupaka, łowie na łowisku od 1,5m do 2m.
nsevo Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jak już kolega napisał model Perch,u mnie najskuteczniejszy malowany na okonia.Równie dobry okazał się skinner 12cm zwłaszcza na płytkie partie wody.No i klasycznie kanibalistycznie Pike malowanie szczupak.Ten arsenał sprawdza się zawsze,zwłaszcza w maju i późną jesienią
Kajtelek2 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Salmo Whitefish 13 Flaoting malowanie makrela : ), Salmo Perch 12cm,Dorado Classic 9cm
LukaszZ Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 W tym roku zdecydowanie Salmo Skinner10 (kolor real roach i dirty roach) a zaraz po nim Salmo Minnow 7 (kolor trout, koniecznie z małym sterem). Są to jednak woblerki na stosunkowo płytką wodę więc wiele zależy od łowiska.
mateusz95 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Mi chodzi głównie o RZEMIEŃ staw nr 1 czasem 4
LukaszZ Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Te co podałem na rzemień będą ok. Z tym że teraz nie ma co kupować już woblerków lepiej zainwestować w gumeczki.
Recommended Posts